Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért látok ennyi szép nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látok ennyi szép nőt, és ennyi nem vonzó férfit?

Figyelt kérdés

Nőként mondom ezt, és elég durva szerintem az arány. Kevés olyan lányt látok, akire azt mondanám, hogy nagyon csúnya, túl kövér, stb, mert a többség odafigyel magára, ápolt, csinos.

A srácok között viszont alig van, aki jól néz ki, és nem az arcuk miatt. És ez szerintem azért van, mert sokan semennyire nem igényesek a külsejükre. Ízléstelenül öltöznek, gáz a hajuk, a sportot még csak hírből sem ismerik. Én ezt nem beszólásképp mondom egyáltalán, csak tényleg meglepődöm mindig az utcán. De azért elvárják, hogy fullos barátnőjük legyen, ők viszont semmit nem tesznek azért, hogy jobban nézzenek ki.

2016. ápr. 20. 20:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ahogy már említették: azt írod, hogy a nőknél kevés a nagyon rossz, ellenben a férfiaknál kevés a nagyon jó. Nem ugyanazon kategóriákat kéne nézni?

A másik: honnan tudod, hogy az utcán járkáló nem nagyon jók fullos barátnőt akarnak, vagy éppen semmit nem tesznek, hogy jól nézzenek ki? Lehet ami neked semmiség, az másnak már eredmény (jó, ez most nem az akar lenni, mint amikor a kövérek betegségre hivatkoznak, szóval csak módjával mondom).

2016. ápr. 20. 22:06
 12/25 anonim ***** válasza:

Én mindent megteszek azért, hogy ápolt legyek és jól nézzek ki, tényleg nagyon sokat foglalkozom magammal, a nők mégse vesznek észre, csak átnéznek rajtam az utcán, mintha levegőből lennék.

2016. ápr. 20. 22:11
 13/25 anonim ***** válasza:
59%

Már egy korábbi kérdésnél is leírtam, de most megteszem még egyszer.

1. A nők sokkal több időt töltenek a tükör előtt, a fürdőszobában, jóval több szarságot kennek magukra az áhítozott "szépség" kedvéért. Ha egy férfi ugyanezt csinálja arra finoman szólva furcsán néznek.

2. Ha egy nő nem elégedett az arcával könnyen leplezni tudja a hibáit sminkkel. Egy férfi nem teheti meg ugyanezt.

3. Ha egy nő elégedetlen az alkatával (mondjuk van rajta nem kevés felesleg), egyszerűen felvesz olyan (feszes) ruhákat, amelyek valamilyen jobb alakot kölcsönöznek neki, illetve sok egyéb dologgal is tud csalni. Na most férfiak esetében én nem tudok olyan ruháról, amiben a vékony srác izmosnak, vagy az alacsony magasnak látszik.

4. Kinek mi az ízléstelen vagy az ízléses? Ez teljesen egyéni ízlés dolga. :D:D

5. "sportot még csak hírből sem ismerik" és ugyan ezt te honnan a bánatból veszed? Ja hogy nem kigyúrt, mindenféle drogokkal telenyomott, felfújt emberek mászkálnak csak az utcán? Még jó. És egyébként is aki mondjuk napi 10-12 órát dolgozik, kemény fizikai munkát végez, az mi a bánatért sportoljon még?

2016. ápr. 20. 22:57
 14/25 anonim ***** válasza:
Én nem látok annyi "szép" nőt mint te azt be akarod magyarázni.
2016. ápr. 20. 23:18
 15/25 anonim ***** válasza:
Tehát lefordítva nincs annyi "szép nő" mint te azt állítod. :)
2016. ápr. 20. 23:20
 16/25 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező: arra még nem gondoltál, h a nők a külsőségekre gyúrnak, a férfiak meg nem?
2016. ápr. 20. 23:25
 17/25 anonim ***** válasza:
11%
Ezt csak azért látod így, mert egyrészt a nőknek tényleg sokkal több lehetőségük van kipofozni magukat (kíváncsi lennék, hogy sok "tuti csaj", hogy néz ki reggel ébredés után), másrészt mivel tényleg ők a szebbik nem képviselői, ezért értelemszerűen semlegesként is vonzóbbnak tűnnek. Viszont feltételezem, hogy a nők döntő többségéhez hasonlóan neked is van egy megrögzött "férfiideálod", amibe nem tartoznak bele a 170/173/175 centinél alacsonyabb pasik, vagy a soványabb, esetleg mackósabb férfiak. Pedig ők is lehetnek ugyanolyan igényesek, mint az átlag, csak a nők alapvetően vizuális beállítottságúak és mivel a férfiak esetében jóval kevesebb a nemi stílusjegy (csak a magasság és a testalkat és kb ennyi), mint a nők esetében (haj, mell, fenék stb.) ezért jóval természetesebb a csajok számára a szelektálás és olyan férfiak is kiesnek a látókörükből, akik egyébként teljesen igényesek. A kérdésed egyébként már abból a szempontból is problémás, hogy azokat a magyar lányokat akarod hasonlítani a hazai férfiakhoz, akik talán a második legszebbek (a csehek után) Európában. Ha vonzó férfiakat akarsz látni, akkor utazz el Olaszországba vagy Spanyolországba és lehet, hogy ott éppen pont fordítva tennéd fel ezt a kérdést az ottani emberekre vonatkoztatva.
2016. ápr. 20. 23:25
 18/25 anonim ***** válasza:
Ez így van. Jó pasit én is csak neten látok, élőben nem.
2016. ápr. 20. 23:31
 19/25 anonim ***** válasza:

6-os, nem voltam még konditeremben, mert nincs is rá szükségem. Nem is fogok odamenni, ha majd felszaladnak a kilók akkor edzek otthon vagy elmegyek futni.

Na mindegy, nem is rólam van szó, szóval attól, hogy valaki nem jár konditerembe, attól még lehet igényes és jó megjelenésű.

Azt pedig, hogy nem tesz semmit és úgy vár el valamit, nem feltétlenül az edzésre kell érteni. Persze az is beletartozik, ha valakinek jelentős túlsúlya van, de máskülönben nem ez a mérvadó. Más dolgok is vannak, amire jó lenne figyelni, mint pl. frizura, öltözködés.

Ezek is befolyásolják a vonzó megjelenést.

2016. ápr. 20. 23:35
 20/25 anonim ***** válasza:

Mellesleg rengeteg a nagy alfelű nő, gyakran túlsúlyosak is, de sűrűn előfordul az "elől deszka hátul léc" típus is. :D

Ez neked a "fullos", vagy az mit takar egyébként? Hát abból kevesebb van mint te állítod! :)

2016. ápr. 20. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!