Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi munka ellenére nem jöhet össze csinos nő? Mit tudok tenni hogy csinos barátnőm legyen?
Nagyon fontos a külső nekem ezért folyamatosan fejlesztem magam.
Stílusossan öltözködök. Sportolok rendszeresen ezért már nagyon szép izmos külsőt tudtam létrehozni kocka has stb.
Viszont sajnos 161 cm vagyok és sokak szerint nagy csúnya fejem van.
Pénzért nem akarom hogy velem legyenek.
Mivel adok magamra fontos a külső nekem ezért fontos hogy jó csinos párom legyen.
Hogy fejlesszem magam?
"sokak szerint nagy csúnya fejem van"
Ez a baj. A nők először az arcodat nézik meg, a szemeidet, a hajad, az arcod vonalait és a formáját. Hát ha nem vagy túl szép akkor igazából a legegyszerűbb megoldás a plasztikai sebészet. Az árak eltérőek lehetnek, de 1 millióból simán kikerül szerintem. Egyébként az szép és jó ha törődsz a megjelenéseddel, de az egy kapcsolatban normál esetben csak másodlagos. Hiába vagy szép ha kellemetlen a jelenléted.
Most tényleg az a kérdés,hogy a nagy,csúnya fejedet te hogyan tudnád fejleszteni???
:-D
Vannak 160 cm alatti lányok.
Na lehet találsz köztük olyat, aki testre pl csinos, de szintén gáz a fejszerkezete, így a kölcsönös elfogadás életbe léphet.
Többet meg ne várj, mint amit te adni tudnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!