Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy barátom, aki nagyon tetszik, már többször is párnak néztek minket, de ő nem akar párkapcsolatot senkivel még egy ideig, akkor mit lehet csinálni? 18/L
Nem úgy általában kapcsolatot nem akar senkivel, hanem pillanatnyilag még nem talált olyan csajt, akivel akarna kapcsolatot. Szóval veled se akar és nem is fog akarni.
Ha majd jön egy olyan csaj, aki megfelel neki, akkor semmi kifogása nem lesz egy kapcsolat ellen.
Haha nálunk pont ez volt.
Évekig barátok voltunk, de nem éreztem eléggé motiváltnak magamat. Nem tudtam eldönteni bejön e a csaj. Meg élveztem a szabadságot. Még akkor is amikor bevallotta, hogy szeret.
Egészen addig amíg egy bulin rámoccant a barátom.
Na ott tört el a gyertya.
Utána megjött a férfiasságom, mert láttam veszni a csajt. :D
Összejöttünk... igazán beleszerettem... és erre 4 hónap múlva szakított.. ő mégsem ezt várta, mást gondolt, túl kedvessé váltam... stb stb...
Tanulság: férfi nő között NINCS barátság! Vagy kapcsolat, vagy viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!