Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék hozzám hasonló Aspergeressel megismerkedni? L/25
"Számos Asperger-szindrómás magától is képes felismerni azokat a dolgokat, amiben eltér a többi embertől, megtanulja leküzdeni hátrányait és képes beilleszkedni a társadalomba akár anélkül is, hogy tudná magáról, hogy Asperger-szindrómás."
Szóval lehet, hogy simán megismerkedsz valakivel aki az és nem is tudtok róla ... így bárkivel ismerkedhetsz.
Viszont mivel te tudatában vagy a betegségednek, így te is abba a csoportba tartozol, akik képesek lehetnek leküzdeni a problémát és képes vagy beilleszkedni. Innentől meg miért akarsz egy másik beteg emberhez tartozni (aki mondjuk nem képes leküzdeni), miért nem egészségessel ismerkedsz, aki a személyed egyéb jellemvonásai miatt szeret és a problémádat elfogadja, támogatni tud, abban, hogy teljes életet élj.
Én szívesen ismerkednék veled, mert én is Aspergeres vagyok, így jobban megértenénk egymást, de sajnos túl nagy a korkülönbség.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!