Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan lányok, akik megtalálták az aranyközéputat a "visszafogott könyvtáros Sárika" és a "kurtizános kacsaszájú díszpi***a" között, ritkábbak mint a földszintes zsiráfok?
Szerintem nem, csak ők azok akik "elvesznek a tömegben" - ahogy az átlagos átmenet srácok is akik se a "baromállatgyurma"/"keménykedőazagyerek" sem pedig az ultravisszafogott réteghez sem tartoznak. Mert ha megy egy sereg ember kit könnyű kiszúrni (sajnos)? - általában a végleteket, az extrém testi tényezőkkel rendelkezőket, illetve akik nagyon kilógnak valami viselkedés/öltözködési dologgal.
Szóval megvan az a középút, csak... nehezebb őket megtalálni. De ne add fel... Sikerülni fog az - lehet nehezebb őket megtalálni, de hidd el megéri :)
Elvesznek a tömegben?
Fővárosban lakok és mindig jól megnézem a lányokat, az egyik kategória, akinek az jön le a tekintetéből, hogy vajon milyen selfit csináljak ahhoz hogy 100000-an lájkoljanak, a másik meg a hogyan csinálhatnék meg 45 kreditet egy félévben úgy hogy évfolyam első lehessek.
Remélem nem bántok meg senkit de nekem egyik sem annyira szimpatikus.
Budapest "frekventált" részein ez valóban gyakori... Plázák, egyetemek környéke, "bulinegyed" illetve ahol sok az olcsó albérlet... Sajnos nem a 4/6-os villamoson vagy a metrón fogsz találkozni az átmenettel, vagy ha mégis akkor nem fogod kiszúrni őket, mert elvonják a figyelmed a többiek meg a tömeg. Én kiszúrok pár ilyen csajszit mindig, bírom őket nagyon, mert látszik rajtuk az a "se ide, se oda nem tartozás" ami engem is jellemez. Ők azok akik az utolsó ajtón szállnak fel/le a metróra egyedül. (mondjuk ez józanészt is feltételez, mert az "új" 2-es metró szerelvényeinek a közepe mindig rogyásig van a végén pedig mindig vannak üres helyek szinte. Vonzalmat érzek irántuk általában. De én is fura vagyok, sőt nagyon is az. (például szeretem a metróban az alagút illatát, amit el kell titkolnom)
Bocsi ha nagyon beleugattam.
Én nem tanulok jól, küzdök mindig a kettesért az egyetemen, de úgy nézek ki, mint egy visszafogott könyvtáros, csak utálok könyvtárba járni. Nyomógombos telón szoktam játszani a metrón. :)
Ilyen lányokra gondoltál? :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!