Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mekkora verseny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mekkora verseny van az átlagos nőkért a pasik között?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 10:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Mindíg elcsodálkzom az itteni pasikon. Nem egy világban élünk az tuti.
2016. ápr. 17. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Mert ha 8bol 8 azt mondja szerinted nincs benne igazság?!Nagyokos...
2016. ápr. 17. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:
GladiatorSS , hagyd. Egy ilyen névtelen fórumon egy nő sem fogja elismerni, hogy a férfiaknak bármiben nehezebb, sőt, hogy egyáltalán nehéz bármi is. Ez van.
2016. ápr. 17. 15:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Én átlagos lány vagyok, de felém se néznek a pasik. Furcsa :D (20/L)
2016. ápr. 17. 16:16
 15/17 anonim ***** válasza:
11 vagyok átlagos vagy attól kicsit jobb, ehhez képest társkeresőn inkább csak szexre lettem volna jó, szórakozni nemigen járok, de ha el is megyek egy pubba vagy kávézóba ott is csak a kihívó öltözködésűeket veszik észre. Ti azt hiszitek verseny van, hát én nem ezt tapasztalom.
2016. ápr. 17. 16:37
 16/17 anonim ***** válasza:
#14 Észre kellene venned az átlagos pasikat is.
2016. ápr. 17. 16:49
 17/17 anonim ***** válasza:
53%
Elég titkos verseny lehet, biztos egymás közt vetélkednek mert hozzám bizony nem nagyon jönnek. Bár ha a gyakoris panaszkodás verseny abban tényleg nagyon jók.
2016. ápr. 17. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!