Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek nagyok az igényeim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyok az igényeim? L/24

Figyelt kérdés
Szeretném ha a társam, művelt, intelligens lenne, akivel bármilyen témáról ellehet beszélgetni. Tudjon helyesen írni. Külsőre pedig legyen tőlem magasabb, legyen ápolt, igényes, adjon a külsejére, nem feltétlenül fontos hogy jóképű legyen. Ne legyen bunkó, legyen tisztelettudó, ha nem ismerjük egymást eléggé, ne beszéljen nekem a szexről.
2016. ápr. 16. 18:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ne beszéljen neked a szexről?

WTF? :)

Miért, szerinted kinek beszéljen róla?

2016. ápr. 16. 19:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom úgy értette, hogy első randin ne azzal nyisson, hogy milyen pózban tenné magáévá az úriember. :)
2016. ápr. 16. 19:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Ezek az igények nem nagyok, de emellett elvárod azt is, hogy (abszolút értelemben) magas és jóképű legyen.
2016. ápr. 16. 19:36
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"legyen ápolt, igényes, adjon a külsejére,"

Ez attól függ nálad mit takar,mert van akinek annyit hogy tiszta ruha legyen,és neki tetsszen,de van akinél ez azt jelenti,hogy ing,öltöny stb...

24/F

2016. ápr. 16. 19:37
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem magasak de sok dolog elég szubjektív ... pl ez a "egyen tőlem magasabb, legyen ápolt, igényes, adjon a külsejére" nő nyelven azt szokta jelenti hogy magas izmos jóképű :D

Aztán az intelligens sem egy nagyon kézzelfogható dolog szerintem mert sokféleképpen értelmezik sőt az átlagember számára is teljesen mást jelent mint mondjuk tudományos közegekben.

2016. ápr. 16. 20:20
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez az "adjon a külsejére"-dolog nekem is kissé szürke terület, nem pont ugyanazt szokták rajta érteni az emberek, amit én. Szerintem nincs gond a ruházatommal, de ismerek olyat, aki szerint meg de. Ízlések és ficamok. A többi stimmel.

24

2016. ápr. 16. 20:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Elég nagyok, ami azt illeti, mivel te például nem nagyon tudsz helyesen írni -> túlzottan intelligens sem lehetsz.

Szeretném ha a társam művelt, intelligens lenne, akivel bármilyen témáról el lehet beszélgetni. Tudjon helyesen írni! Külsőre pedig legyen tőlem magasabb! Legyen ápolt, igényes, adjon a külsejére - nem feltétlenül fontos hogy jóképű legyen! Ne legyen bunkó! Legyen tisztelettudó! Amíg nem ismerjük egymást eléggé, ne beszéljen nekem a szexről!

És még az is lehet, hogy nem javítottam ki minden hibát.

2016. ápr. 16. 22:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Adjon a külsejére... akkor gondolom ha pocakom van, az már nem oké, igaz?

17: "Kákán a csomót is" típus vagy, mi?

2016. ápr. 16. 22:51
 19/19 anonim ***** válasza:

Csak ha elszállt igényekkel (és persze ekkora magaslabdákkal) találkozom.

A gyakorin elég gyakorta megesik ez.

2016. ápr. 16. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!