Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Számotokra mennyire visszataszító, ha egy pasi nem tökéletes?

Figyelt kérdés

Van a fejemen hátul egy ujjbegynyi terület, ahol nincs haj, emiatt eddig nem nagyon vágattam mai divatfrizurát, mert nem akartam, hogy kilátsszon. Most, hogy felkerültem Budapestre, látom, hogy sok pasi nem törődik az ilyenekkel, bátran rövidre vágatják, ha kilátszik, ha nem.

Mivel még párkeresésnél vagyok, így szeretném tudni, mennyire rossz ez, ha észrevehető.

Nektek mennyire zavaró az, ha a férfin nem 100%-os minden?

28/F

2016. ápr. 16. 15:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elég hülyén van megfogalmazva a kérdés. Amit írsz nálam is a semmiség kategória. Van ami kifejezetten vonzó is tud lenni, pl kisebb heg az arcon. Más meg borzalmasan taszító pl a foghíj.
2016. ápr. 16. 17:37
 12/13 A kérdező kommentje:

Mindenki nyugodjon le!

Megtettem. :D

Igaz első nekifutásra csak a 12 mm-es gépi nyírást vállaltam be körben, felül meg meghagytuk a hosszát, kb. 9 cm. :) És annyira nem is zavaró oldalról sem a tükörben, akkor látszik jobban, ha lebiccentem a fejem, de na... ha valaki szóvá teszi, megmondom, hogy ez a szexepilem. :D

2016. ápr. 16. 17:54
 13/13 anonim ***** válasza:

ennyi beteg embert. Nem hiszem el!

5 percen belül 3 idióta :D

Egyik a hajvonalától van ki. Másik hogy ki rakja e FB -re az új barátját és be merje e mutatni másoknak.

Most meg itt van a 3. nem normális... ez nagyon durva

2016. ápr. 16. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!