Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok, mi a véleményetek egy 35 éves szűz férfiról?
Pedig ha már megunta azt a csődtömeg életet, amit eddig élt, és megvilágosodott, hogy ez így nem mehet tovább, hisz amit eddig csinált, az nem vezetett eredményre, akkor el kezd változni. Fokozatosan ugyan, de ha van egy cél előtte, akkor azért mindent megtesz és lám csodát, a végén ő is macsó lesz, csak előtte beletett a változásába apait-anyait. Lehet, hogy az eredmény nem azonnal fog látszódni, de kitartással minden elérhető.
A te maszlag szöveged, meg csak kifogás kifogás hátán.
Minden elérhető, ha az ember akarja és tesz is azért, hogy a saját élete jobb legyen!
szépen le lettem pontozva, márpedig igenes, aki ilyen korúként szűz, ott van valami gond.
és már bocsánat, de mint látjuk, ebben az esetben is sajnos van.
( a véleményemet nem lenézésből mondtam)
Maradjunk annyiban, hogy az ember fejlesztheti önmagát, ezzel sikereket érhet el az életben. Ez a "minden elérhető, ha az ember akarja" szöveg ez max a filmekben létezik, de az életben nem.
#13 és #14
Kollégám 34 éves (ok, nem 35 de ez most nem sokat számít), és összejött kolléganőmmel, akit nemrég hagyott ott az arcoskodó bunkó tahó férje. Most született egy gyerekük és nagyon boldogok. Egyébként pedig teljesen normális férfi, kedves, jó fej, lehet vele beszélgetni, semmi gond nincs vele, soha nem is volt.
Ennyit arról, hogy aki 30 felett szűz azzal biztos valami gond van. Így alakult az élete és kész.
" Ez a "minden elérhető, ha az ember akarja" szöveg ez max a filmekben létezik, de az életben nem. "
Ezt csak azok mondják, akik könnyen feladnak mindent, lusták, szerencsétlenek, nem kitartóak és soha semmiben nem hisznek, még magukban sem.
Képtelen elhinni, hogy minden lehetséges!
De ez is egy hozzáállás! Igazad van! Nem kell ebben az országban mindenkinek sikeres lenni!
Nyugi, megteszem én helyetted és a hozzád hasonló gondolkodásúak helyett is!
Nekem mindig minden sikerül! És ne fogd ezt a szerencsére, mert ezt is csak a lúzerek mondják fájdalomcsillapítás gyanánt, hogy bizonyítsák maguknak, hogy a másik csak a szerencsének köszönheti a sikerét és még véletlenül se annak, hogy mindent beletett a dolgába!
"Nekem mindig minden sikerül!" - lehetsz vagy 17 éves.
Szóval te például ha akarnál simán lehetnél űrhajós, filmsztár, banki igazgató, pro grafikus, vagy akár vezető szoftvermanager, profi focista/kosaras/bírkozó, ugye? Mindezt a saját erődből.
Légy szíves mutasd már meg akkor, ha ennyire pro vagy és neked minden sikerül.
Minden embernek megvannak a korlátai, van, amit el tud érni és van amit nem. Egy programozó beállítottságú emberből sosem lesz például grafikus, mert teljesen más világszemlélete van.
Hasonlóan egy csendes visszahúzódó emberből se lesz macsó, arcoskodó partyarc, mert ő egyszerűen nem olyan beállítottságú.
Egy rosszabb genetikával megáldott emberből se lesz szálkás, kigyúrt ember, mert nem olyan a genetikája. Persze, izmos lesz, de nem olyan, mint amit a filmekben látsz.
Az is egy hozzáállás, amit te csinálsz, hogy NEKED mindig minden sikerül. Tudod, hogy ezt kik szokták mondani? Azok, akik életükben soha nem tettek le semmit az asztalra, mindig más csinált meg helyettük mindent, akinek pedig nem sikerült, arra pedig azt mondták, hogy lúzer.
Láttam ám ilyeneket az életben, mint te. Csak megszületniük volt nehéz.
25 éves vagyok és ami számomra fontos cél, azt mindig elérem! És az biztos, hogy már többet letettem az asztalra, mint te, mivel én pl. itt a pozitív hozzáállásról és kitartásról beszélek, te pedig csak papolsz, hogy úgysem sikerül soha semmi..stb.
Azt a célt valósítsd meg, ami SZÁMODRA FONTOS ÉS ÉRDEKEL IS TÉGED!
Igen, bármit meg tudsz valósítani, ha akarod. De neked hiába mondom, úgyse értesz velem egyet, mert nem hiszel ebben és nem vagy nyitott hozzá!
Ajánlom figyelmedbe pl. Csernus Imre, Szabó Péter motivációs előadó, Brian Tracy, Louise L. Hay könyveit, vagy a Titok című filmet. De akár a Békés harcos útja című filmet is megnézhetnéd, igen tanulságos lesz!
Egyetlen állandó a változás maga!
31 éves vagyok, elég nehezen hiszem el, hogy többet tettél le az asztalra, mint én, amikor szöveget sem tudsz értelmezni.
Pontosan hol írtam, hogy úgysem sikerül soha semmi? Hol? Hol te kis hülye kavarógép? Hol?
Azt írtam le, hogy az embernek megvannak a korlátai, amit figyelembe kell vennie, különben átesik a ló túlsó oldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!