Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez most komoly hogy a mai nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly hogy a mai nők túlnyomó részénél előnyt jelent ha egy férfi szoláriumba jár?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 12:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

5-köszi, pont lesz-arom a "formás" tested.

Agyra kellene edzeni..az jön be..de ne hari.

Gondolom ezt a stílust megérted.

2016. ápr. 16. 12:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Buta ember elsôre alkot véleményt,a làb a kedvenc napom plusz hàtsó.

Ezt elnézted nagyon.

Intelligencia és sportos együtt bôven megfér utolsó.

Most nem kezdem el,hogy mérnök vagyok és konkrétan olyan eljàràsokat dolgozok ki hogy a vezetôm néz.

2016. ápr. 16. 12:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Életemben nem jártam még szoláriumban, de nem is érdekel. Én a természetes napfény mellett barnulok. Igaz, sajnos az is káros hatással van a bőrre, ha sokáig a tűző napon kell tartózkodnia. Én egész nyáron kint vagyok, általában fizikai munkát végzek, sokszor nincs is árnyák, ahol vagyok. Vigyázni kell azért, mert már párszor hólyagosra égett a hátam, vállam.

A szolárium is káros. Majd évek múlva üt ki az emberen.

A feltett kérdésre vonatkozva, én ezt egyáltalán nem tapasztalom. Biztos vannak nők, akiknek bejönnek az ilyen "trendi" kis szoláriumba járó díszb.u.zik, de nem számottevő. Adjon magára egy férfi, de túlzásokba nem kell esni.

2016. ápr. 16. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:

nem. egyébként is nekem hófehér bőröm van, még ha ér is a nap, max leégek, lehámlik , a kicsi szín ami a karomon és vállamon látszódik meg hamar kifakul.

egy férfi, aki nyáron a napon kicsit lebarnul az oké, de egy szoláriumos..

2016. ápr. 16. 13:04
 15/15 anonim ***** válasza:
73%

Nálam nem jelent előnyt.

Alapvetően jobban tetszik ha a pasi kicsit le van barnulva (már ha sötét a haja és a szeme - északi típusok is tetszenek, de ugye ahhoz világos haj/szem jár :D) de ha ilyen pumped gabo szinten szolizna, az kifejezetten taszítana. Ha jól esik neki menjen el mittudomén havonta-kéthavonta (bár nem tudom annak van-e értelme, sose jártam szoliban) de ha hetente szoliba járna akkor nekem csajom lenne, nem pasim. :D Ha nyáron lebarnul jó, ha nem, akkor nem. Nem befolyásol annyira hogy emiatt (ne) tetsszen valaki. Férfias meg pláne nem lesz ettől.

22L

2016. ápr. 16. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!