Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire befolyásol benneteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire befolyásol benneteket egy férfi foglalkozása?

Figyelt kérdés
Vagyonőr vagyok jelenleg, sajnos pénz hiányában egyetemet nem tudtam elkezdeni. Viszont most rajta vagyok, hogy elkezdjem minnél előbb amint összeszedek xft-t. Sajnos egyedül kissé nehéz, de ha odateszem magam és bevállalok sok szolgálatot akkor félre tudok valamennyit tenni. Igazából így sok szabadidőm nem is marad. Mellette hobbim megvan ami persze kell, hogy ne örüljek bele az állandó munkába. Az észrevételem viszont az, hogy a nőknél ez (legalábbis a környezetemben) a vagyonőri munka lenézendő. Tény, hogy nem épp egy "menő" munka, de amíg nemtudom azt a fajta egzisztenciát kialakítani magamnak amit elképzeltem magamnak és teszek érte addig ez van. Míg dolgozok tudok közben tanulni, könyveket olvasni és még edzés is belefér tehát személyre szabottan ez jelenleg számomra 5csillagos. Nem úgy kell elképzelni, hogy nyomorgok egy helyben mert igenis meg tehetem, hogy megvegyem magamnak azt amit szeretnék. Valahogy mégis ha szóba kerül a munkám az mintha rossz fényt vetne rám. "Csak Ennyire vitte, másra nem jó, szerencsétlen" és hasonlóak jönnek le. Persze tudom felszínes nőkkel aligha éri meg foglalkozni, de kezzdek aggódni, hogy környezetemben más nincs. Vagy csak rossz helyeken keresgélek. Ezért tenném fel a kérdést igazából, hogy tisztába legyek vele ez a meló tényleg lenézendő munka? Ennyire felszínesen közelítenénk mostanság a dolgokat? Vagy én vagyok rosszul összepakolva. Esetleges helyesírási hibákért elnézést.

2016. ápr. 16. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

akkor hajrá, felejtsd el a többieket.

most ebből tudod kihozni a legtöbbet.

2016. ápr. 16. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:
mindenkit le lehet nézni ,ha nagyon akarod. a szélhámos taxist,az eadót, a korrupt rendőrt,az árúterítő házalót,a fontoskodó ingatlanárúst,a kis semmi állásinterjúztató kislányt. stb.
2016. ápr. 16. 12:19
 13/14 anonim ***** válasza:
55%

Kedves 1-es válaszoló!

Te egy akkori, égbekiáltó, idióta, barom vagy, hogy 7 megyében is ritkán találni ilyet. :) Keress egy kötelet és vess véget az életednek.

Képzeld. Egy vagyonőr sok helyen elhelyezkedhet, van olyan hely, ami veszélyes, vagy éppen, nagyon észnél kell lenni. Persze van olyan is, ahol tényleg nem sok mindent kell csinálni. Ne általánosíts.

Gondolj bele hogy van olyan hely, ahol télen pl. nincs fűtés, vagy kint kell lenni egész nap, vagy egész éjszaka. 12-24-48 órás műszakban. Téged kénr kirakni oda, a -25°C-os hidegbe, hogy a szar is beléd fagyjon. Sorolhatnám még a hasonló dolgokat, de neked nincs elég intelligenciád, ahhoz hogy felfogd. Nézd csak le nyugodtan. Cserébe téged is lenéznek és köpnek egyet utánad.

Kérdező!

Az ilyen szutykokkal, ne foglalkozz. Majd találsz jobbat, aki normális. Van célod, valósítsd meg. Nem lenézendő munka a szakmád.

2016. ápr. 16. 13:04
 14/14 anonim ***** válasza:
59%
Ismertem egy holgyet, aki egy uzletben volt vagyonor. Egesz nap nem csinalt "semmit",csupan 12 oran allt es figyelt.Ha az elso valaszolo vegig tud acsorogni egy 12 oras muszakot ( 2x 15 perc pihenovel)akkor elnezest kerek tole,ha nem, akkor assa el magat.
2016. ápr. 16. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!