Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg mertek szólítani egy vadidegent?
Azért nem minden idegen vad :)
30/F
2016. ápr. 16. 09:25
Van előkelő idegen is
Huehue
2016. ápr. 16. 09:28
Az ember életében rengetegszer fordul elő, hogy olyan embereket kell megszólítania, akiket nem ismer..gondolj bele,biztos neked is volt nem egy ilyen alkalom..most a problémád szerintem csak annyi,hogy ezen problémázol,pedig nem kellene..ő is egy ugyanolyan ember,mint mindenki,remélhetőleg értelmes is,szóval szerintem bátran odamehetsz hozzá,viselkedj természetesen, aztán majd meglátod :)
2016. ápr. 16. 09:37
Nem igazán, attól függ miért kéne megszólítanom.
2016. ápr. 16. 09:40
Ismerkedés céljából teljesen fölösleges leszólítani olyasvalakit aki semmi jelét nem adja hogy érdekled.
Egyéb okból természetesen beszélek idegenekkel.
2016. ápr. 16. 10:13
ha vad is és idegen is ,mi a fenét akarsz tőle?meg merném,persze,de miért kéne megszólítsam?
2016. ápr. 16. 10:29
Egyetértek egy korábbi válaszolóval, nagyon lazán hozzászólok idegenekhez, szó se róla, de miért akarnék valaki olyannal ismerkedni, aki rám se nézett korábban, nem adja semmi jelét, hogy ő is nyitott lenne az ismerkedésre? Főleg, ha azt mondod, nem is illenénk annyira össze. Az ilyet is leszólítom, ha azon múlik, de nem ismerkedni akarok vele, hanem max útbaigazítást kérek.
2016. ápr. 16. 10:34
Meg merni meg mernék szólítani bárkit, ezzel nem volna mondjuk gond, nade ha NEM LENNE MOTIVÁCIÓM, akkor ugyan minek szólítanék meg egy vadidegent? Ha valaki nem adja tanújelét annak, hogy szimpinek talál, akkor azt mi a csudának szólítanám meg??? Vagy minek kéne hogy megszólítsam? (Én ugyanis nevezetes vagyok arrol, hogy CSAKIS azokra szoktam pazarolni a szavaimat, és a figyelmemet, akik TANÚJELÉT ADJÁK ANNAK, hogy szimpinek találnak...Nemis értem azt soha, hogy ezzel mások miképpen is lehetnek másképpen...)
2016. ápr. 16. 10:42
Egy vad idegent persze. A vadat könnyebb leszólítani, mint aki a könyvébe/kávéjába/telefonjába/sarokba bújik (khm khm, mint én :D :D). Attól függ milyen értelemben vad. Ha épp pofán ver valakit, kösz nem.
Ismerkedés céljából? A kat. ezt sugallja. Ha semmi jelét nem adta, hogy ismerkedne, necces. Ha egy összepillantás, egy mosoly sem volt, hááát, nem mondom, lehet az az őrült, csakazértis pillanatom, de ritka. Ha nem illünk össze pláne minek szólítsam meg, na de ezt ránézésből hogyan tudom meg? Csak mert kék a haja? Vagy kecske szakálla van? Szandál-zokni kombót visel? Szakadt a kabátja? Drága öltönyt visel, aminek egy gombja drágább mint az egész szettem? Barna a szeme (a kéket\zöldet preferálom)? Ha nem tetszik, nem ismerkedek vele, ha pedig tetszik, nem a csomagolás alapján ítélem meg összeillünk-e. Az majd kiderül, mikor szóba elegyedünk egymással.
2016. ápr. 16. 11:31
Kapcsolódó kérdések: