Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan Hölgyek, akiknél fontos szempont a párválasztásnál a férfi anyagi helyzete?
24 éves, biztos egzisztenciával rendelkező, vezető beosztásban dolgozó mérnökember vagyok. Érdekesnek tűnhet, de engem kimondottan vonzanak az olyan Nők, akik őszintén vállalják, hogy számít a párválasztásnál az illető anyagi helyzete. Ezen a téren konzervatívnak tartom magam, véleményem szerint egy férfi dolga megteremteni egy Nő számára szükséges anyagi feltételeket.
Ha szeretek valakit, szeretem minden téren kiszolgálni, kényeztetni, ehhez hozzátartozik az is, hogy nem kell feltétlenül mellettem dolgoznia. Kihívást jelent számomra, ha valakinek magasak az elvárásai, igényli a gondoskodást.
Vannak olyan Hölgyek itt akikre jellemzőek a fent leírtak? Életkor írjatok, ha kérhetem! :)
Cukipofa vagy :-)))
Miutan evekig eltartottam egy ferfit jelenleg az elvarasaim nagyon nagyok.
A ferfi legyen nalam sokkal fiatalabb, de vegyen nekem hazat, terepjarot, segitsen nevelni a kisgyerekemet es szolgaljon ki az agyban es szellemileg is nyujtson sokat. Es csinaljon nekem egy kisbabat.
Es irassa ram a vagyonat. :-D
37 vagyok es lehet te nem vagy eleg fiatal hozzam ;-).
Én is ezt vallom,nekek a dolgom a nőt eltartani.
Nyilván én annyit várok el,hogy eddzen,figyeljen az alakjára,csinos igazi nőies nő legyen.
Tőlem megkap minden figyelmességet és nem egy fillérb..szó pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!