Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Volt már olyan hogy képcsere után többet nem irt nektek a lány, vagy ha irt is akkor már nem úgy?

Figyelt kérdés
Gondolom ismerős a szitu mindenkinek,csodálatos kedves aranyos pasi vagy,veled alszom veled ébredem,alig várom hogy irhassak neked újra,de képcsere után minden szerte foszlik.
2016. ápr. 14. 22:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
65%
Még nem küldtem képet senkinek sem, és ismerkedni sem szoktam.
2016. ápr. 14. 22:32
 12/29 anonim ***** válasza:
52%
Bocsi,lány vagyok de én még sose írtam előre látatlanban valakinek azt,hogy vele álmodom, ébredem meg ilyen hülyeségek :D Ahhoz,hogy ilyen előfordult több tali is kellett. Ja igen ,ha egyáltalán eljutottunk odáig. Képcsere a legelején ,pár szó után már volt és ha nem tetszett akkor mondtam "köszi szia" :P
2016. ápr. 14. 22:37
 13/29 anonim ***** válasza:
52%
Nem, nem szoktam képet cserélgetni neten :D
2016. ápr. 14. 23:04
 14/29 anonim ***** válasza:
83%
Én ma cseréltem egy lánnyal képet,és el se hiszem,továbbra is dumálunk itt,ez CSODA!
2016. ápr. 14. 23:23
 15/29 anonim ***** válasza:
54%

Nem használom az étert ilyen célra.

Pl. az ilyenek miatt sem.

2016. ápr. 14. 23:25
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Szinte csak olyan volt...
2016. ápr. 15. 06:53
 17/29 anonim ***** válasza:
57%

Nem, mert sose helyezném magam olyan helyzetbe h a neten ismerkedjek és azon múljon a kimenetel, hogy a királykisasszonyok kiszortíroznak-e kép alapján vagy nem.

Élőben ismerkedek és nincs semmi problémám.

2016. ápr. 15. 08:35
 18/29 A kérdező kommentje:

"királykisasszonyok kiszortíroznak-e"

Szerintem most ezen megsértődtek,mert hát nekik is kell a romantika meg stb..

2016. ápr. 15. 09:00
 19/29 anonim ***** válasza:
A gond az hogy senki nem írt még vissza za eset után :D de ez van :)
2016. ápr. 15. 09:17
 20/29 anonim ***** válasza:
95%

Fordítsuk meg a dolgot...

Én eleve komolytalannak tekintem azokat, akik ismeretség nélkül már romantikus ábrándokat szövögetnek kettőnkről. Ez számomra azt jelzi, hogy a fejében élő ideált vetíti rám, és teljesen biztosra vehető, hogy egy ilyen ideálnak nem lehet megfelelni.

A netes ismerkedés csak egy lehetőség, puhatolózás, semmi több. Az első körben csak annyit lehet tisztázni, hogy alapvető dolgokban mennyire egyezünk (pl. célok, értékrend, stb.), érdemes-e egyáltalán találkozni.

Aki már ebben a szakaszban romantikus ábrándokat sző, azt nem lehet komolyan venni. Ennek a szakasznak a fontos eleme a képcsere is. Voltam már elutasító és elutasított is, de nem kell véresen komolyan venni! Minden embernek mások a szempontjai, más az "esete", és attól, hogy valakinek nem jövök be, még nem leszek kevésbé értékes, csak neki személy szerint nem felelek meg, más az ízlése. Értelmes ember ezt értelmesen tudja kommunikálni, pl. "nekem más típusú nők/férfiak jönnek be". Tehát ez az egész a másik félről szól, nem rólam! Lehet, hogy x-nek nem vagyok az esete, attól y még találhat nagyon vonzónak.

No és akkor még mindig ott van a személyes találkozás. A képcsere csak arra alkalmas, hogy eldöntsük, első ránézésre képesek vagyunk-e vonzódni a másikhoz.

De nekem már volt olyan, hogy bár kép alapján tetszett valaki, élőben a kisugárzása egyenesen taszított.

Szóval nálam alap, hogy az első randiig nincs tervezgetés, ábrándok szövögetése, és ha a másik féltől ilyesmit tapasztalok, akkor behúzom a kéziféket és konstatálom, hogy egy éretlen személyiségről van szó, akivel semmiképpen nem szeretnék közelebbi kapcsolatba kerülni.

2016. ápr. 15. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!