Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Volt már olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Volt már olyan hogy képcsere után többet nem irt nektek a lány, vagy ha irt is akkor már nem úgy?

Figyelt kérdés
Gondolom ismerős a szitu mindenkinek,csodálatos kedves aranyos pasi vagy,veled alszom veled ébredem,alig várom hogy irhassak neked újra,de képcsere után minden szerte foszlik.
2016. ápr. 14. 22:13
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
78%
volt hát
2016. ápr. 14. 22:14
 2/29 anonim ***** válasza:
84%
Hiába tetszenek neked a belső értékei valakinek, ha a külseje nem. Utána fölösleges tovább baszkódni, ezért is kell minél előbb képet cserélni.
2016. ápr. 14. 22:15
 3/29 anonim ***** válasza:
81%

Hát hazudnék ha azt mondanám hogy nem tudom hogy miről beszélsz pedig elvileg még csúnya sem vagyok csak átlagos :D Vagy lehet valójában persze ronda vagyok és ezt csak azért mondják hogy ne érezzem rosszul magamat.

Én amúgy hamar rájöttem arra hogy hamar kell képet küldeni és akkor hamar vége van az egésznek és nincsenek illuziók. Bevallom olyan is volt hogy a csaj nem jött be nekem de nagyon nem.

2016. ápr. 14. 22:20
 4/29 anonim ***** válasza:
78%
rengetegszer :( úgy utálom az olyat
2016. ápr. 14. 22:21
 5/29 anonim ***** válasza:
83%
nincs annyi csillag az égen sajnos ahányszor ez előfordult :/
2016. ápr. 14. 22:22
 6/29 anonim ***** válasza:
75%
Mielőbb képet kell cserélni akkor nincsenek illúziók és kisebb a csalódás is. Ezt nőként mondom, nekünk se jó érzés mikor ez történik. Megmondani is iszonyat kellemetlen, hogy bocsánat de nem vagy az esetem, hiába minden.
2016. ápr. 14. 22:23
 7/29 90-ben született F.. ***** válasza:
83%

Volt már ilyen és fordítva is volt már. Ebben nincs semmi baj, mert a kép küldést amint lehet megejtjük. (Legalábbis aki nem szégyelli a külsejét.)

Aki pedig nem akar képet küldeni magáról, annál pedig sejthető, hogy nem stimmel a dolog.

Alapvetően nem értem, hogy lehet ismerkedni társkeresés céljából kép nélkül.

Tinderen is láttam olyan embert, aki képet sem töltött fel. Olyanból pedig rengeteget, amiken nem lehetett semmit látni.

Legalább 1 kép legyen ahol látszik a feje és kb az alakja. Nem nagy elvárás ez szerintem.

2016. ápr. 14. 22:27
 8/29 opened paradise ***** válasza:
44%
Hál'istennek nem. Bár nem tartom magam jóképűnek,de akkor is még jobban lenyomná az egómat. Még ha közben fel se merülne bennem,hogy ne értsem meg.
2016. ápr. 14. 22:28
 9/29 anonim ***** válasza:
77%
Volt hogy személyit kért mert nem hitte el hogy 17-nél több vagyok. Küldtem is neki. 21/F
2016. ápr. 14. 22:30
 10/29 anonim ***** válasza:
84%

Szinte mindig így járok. :)

Bennem volt annyi gerinc, mikor olyan csaj írt, akkor kíméletesen megjegyeztem, hogy ne haragudjon, de nem az esetem. Nyilván nem esik neki jól, de az sem jobb, ha nem írsz semmit. Nekem az rosszabbul esett. Azért a múlt idő, mert már nem érdekel, túlléptem azon, hogy ilyesmi miatt rosszul érezzem magam.

2016. ápr. 14. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!