Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan férfival aki 8 évet ült nemi erőszak miatt de már nagyon mondja hogy megbánta és sose csinálna ilyet?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 19:59
12/24 anonim válasza:
11 vagyok
Szerintem amúgy a kérdés troll, egy "sima" erőszakos közösülésért sajnos nem szoktak 8 évet adni. Olcsóbban megússzák a férgek...
13/24 anonim válasza:
Lehet, hogy kisgyereket erőszakolt meg, nagyon brutálisan, azért kapott 8 évet. Persze nagyon megbánta.
15/24 anonim válasza:
Aki ilyet tesz, az kizárt, hogy valaha megváltozik. Komoly gond lehet a fejében. Tehát semmiképpen sem.
Biztos vagyok abban, hogy erről az összes többi nő is igy gondolkodik... Szóval felesleges volt ezt megkérdezni.
19/24 anonim válasza:
A haveromat a volt felesége csalta fel egy nosztalgia dugásra. Utána csinált magának pár kék foltot és feljelentette a srácot nemi erőszakért. Másfél év letöltendőt kapott a srác.
A böriben a nemi erőszakkal leültettek nem a hierarhia csúcsán vannak. A többit el lehet képzelni.
20/24 SzLaciZ válasza:
Tekintettel arra, hogy a szexuális erőszak (időtartamából kifolyólag) nem épp egy hirtelen felindulásból elkövetett tett (pl. mint valakit képen törölni dühödben vagy megtaszítani és súlyos sérülést okozni) így semmiképpen nem ajánlom, hogy szóba állj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!