Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jó a bensőm akkor felesleges lefogynom nagyon kövér pasiként ha csinos barátnőt szereznem mert a nőknél simán lehet bensővel kompenzálni?
Már megint te?
Még mindig nem a válasz.
167 cm vagyok és 122 kg??? Akkor már bőven vágósúlyban vagy. Lassan könnyebb átugrani, mint megkerülni. De 167 cm-es magassággal akkor sem sok esélyed lenne, ha lefogynál.
Kérdező, engem taszít, ha egy férfi kövér, soha nem jönnék össze ilyennel.
Anyukámnak 96kg-os korában mondták, hogy ha nem fogy le, meg is halhat (151cm), te hasonlóképp nézhetsz ki, mint ő akkor, vagy még rosszabbul. Ha neked fontos, hogy a barátnőd csinos legyen, és ne túlsúlyos, te is tegyél azért, hogy ne legyél kövér, mert a nőknek is lehet ez fontos, hogy a párjuk ne legyen kövér (főleg a csinos nőknek).
Nincs olyan, hogy főleg a csinos nőknek. Senki nem akar kövér emberrel lenni, csak van, akinek meg kell elégednie vele, mert jobbat nem kaphat.
De azért, mert valaki elhízik, nem jelenti azt, hogy vonzza a háj.
Nekem sose kellene egy zsíros, igénytelen "férfi" (én nem tartalak annak).
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!