Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy, hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy csak a melegeknek/leszbiknek lehet igazán jó és tartós kapcsolata?

Figyelt kérdés

Nem vagyok leszbikus, viszont úgy érzem, hogy a nőknek és a férfiaknak a szexen kívül semmi keresnivalójuk egymás mellett. Néhány kivételt leszámítva teljesen más a gondolkodásuk, az érzésviláguk, más ösztönök, cselekedetek hajtják őket. A nők sokkal bonyolultabbak, érzelmesebbek, ami a pasiknak a legtöbb esetben nem fekszik.

Vannak fiúbarátaim is, és bírom őket, de leginkább arról van szó, hogy segítünk egymásnak megérteni a másik nemet.

Ha két srác vagy két lány van együtt, az biztosan sokkal könnyebb lehet, nem?

2016. ápr. 11. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem van olyan barátnőm, akivel teljesen eltérő a gondolkodásunk, az életmódunk, értékrendünk, valószínűleg egy percig nem tudnánk egy fedél alatt élni.

Ellenben az ellenkező nemű párommal nagyon jól összeillünk.

2016. ápr. 11. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Na megvan a mai nap ökörsége... Én lány vagyok és soha nem tudnék egy nõvel együtt élni. Azért különböznek a nõk és a férfiak mind érzelmi mind fizikális téren,hogy kiegészítsék egymást... Ez az egész lényege, ha egy nõ fél a férfi megvédi, ha egy férfi megsérül a nõ ápolja. Nem mondom, hogy a homoszexualisoknál ez nem lehetséges, de nem csak nekik lehet és nem csak nekik lesz boldog házasságuk...

A barátommal teljesen más személyiségek vagyunk mégis tökéletes a kapcsolatunk.

2016. ápr. 11. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Sokszor én is úgy érzem, ahogy te, de ugorj át a meleg témakörbe, a valóság elég kiábrándító. Ott is arról sírnak, hogy mindenki csak a szexet akarja, természetes a megcsalás meg a többes szex meg mindenféle. Hát én a tartós kapcsolatokat nem így képzelem el.
2016. ápr. 12. 01:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Külföldi meleg társkereső fórumokat szoktam olvasni néha, és mindenki oda jár panaszkodni, hogy lehetetlen normális párt találni, mert mindenkit csak a külső és a szex érdekel. Szóval nekik sem könnyebb. Sőt, meleg és leszbikus emberből kevesebb van, mint heteróból, ezért kevesebb ember közül tudnak válogatni is, így még jobban lecsökken az esélyük.
2016. ápr. 13. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!