Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri társkeresőzni?

Figyelt kérdés
Tinder, Cupydo, Badoo stb.. megéri?

2016. ápr. 11. 07:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek: Ha élőben nincs sikered, akkor 95%, hogy itt sem lesz. Ezek a dolgok csak kiegészítők a való életbeli ismerkedéshez, nem helyettesítik azt teljesen.
2016. ápr. 11. 14:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Rendkívül sok boldog kapcsolatban élő pár él körülöttem, akik a neten ismerték meg egymást. (pl:Tinder, Badoo, Love.hu) Két pár épp babát vár, van olyan is akik már házasok, meg simán boldog kapcsolatban élők. Mi, a barátommal ez utóbbiak táborát erősítjük, már 4ésfél éve. Csak ne vedd görcsösen komolyan, olyan sok embert látok, akik már ismeretlenül álomvilágot építenek a másik köré, aztán a valóságban nem is olyan az illető.

26/N

2016. ápr. 11. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezen utobbi kijelentéssel fokozottan egyet értek! Az első találkozásig semmibe ne éld bele magad, nagyon mást tud lenni a valóság meg az amit az ember csak levelezés vagy chatelés alapján elképzel.
2016. ápr. 11. 17:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez baromság hogy ha élőben nem megy akkor itt sem fog menni. Legalább akkor érvelnél mellette rendesen.. Az, hogy élőben nem találkoztál olyan lánnyal akihez vonzódsz, az nem azt jelenti hogy lúzer vagy
2016. ápr. 11. 17:45
 15/15 anonim ***** válasza:
31 vagyok. Eddig két párom volt netes társkeresőről. A lányok, nők 90%-a flúgos ott, vagy valami pszichés gondja van (a legtöbb nem ismeri el). Van persze olyan, aki introvertált, vagy nincs ideje és nincs ideje élőben ismerkedni. Ezek a ritkábbak. Tény, 3 lánnyal is elmentem randizni. Nagyon szépek voltak, de olyan belső maguknak való lelki világuk volt, hogy olyan a mesében nincs. Van köztük munkamániás, meg olyan is, aki 1 év utána megnyílik és olyan énje lesz, hogy a falról fogod kaparnia vakolatot tőle kínodban. Tehát a legtöbb defektes, persze nem fogják itt sem (a gykn) ezt bevallani. Élőben kell ezt csinálni. Ha elérsz egy bizonyos kort (pl 28 év), akkor már tök mindegy a külsőd, nem fogja a nőket annyira foglalkoztatni. Csak tudd eladni magad, legyenek céljaid, unkád stb. Családcentrikus legyél. Amúgy meg most szakítottam 1,5 év után egy szexmániás (na olyan is van) nővel, vele is neten ismerkedtem meg. Mostantól csak élőben szabad, ne menj a netre. Agymosás.
2016. ápr. 11. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!