Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri társkeresőzni?

Figyelt kérdés
Tinder, Cupydo, Badoo stb.. megéri?

2016. ápr. 11. 07:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nőnek igen, férfinek nem.
2016. ápr. 11. 08:17
 2/15 anonim ***** válasza:
62%

En badoon volram fent egy fel evet.

Sok haszna nem volt. De nekem megerte. Fajdalmas szakutas utan lefoglalta a gondolataim.

Sok hulye volt, sok arrogans ember, de volt aranyos es illedelmes is(ez kevesebb).

Egyetlen emberrel jutottam el a talalkozasig. Nem randi volt, csak ilyen kezdo ismerkedes. Nagyon jol ereztem magam, de akkor mar volt massal valami kialakuloban. Azota neki is van baratnoje,nekem baratom, es nagyon jo haverok maradtunk. :)

Meg egy ember volt akivel baratok kategoriabn maradtunk. Kesobb baratnomnek beajanlottam, es igy talalkoztam vele kb 10 percet. :D

Az a baj az internettel, hogy nagyon sok ido kell, mire megismeritek egymast, de az embereknek nem sok idejuk van(vagy kedvuk) az online csevegeshez. Viszont nokent, egy-ket nap utan felnek talalkozni egy ismeretlennel.

2016. ápr. 11. 08:31
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. ápr. 11. 09:08
 4/15 anonim ***** válasza:
Egy introvertált nőnek egy próbát megér.
2016. ápr. 11. 09:54
 5/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan mondják hogy férfiként nem nagyon van értelme, de biztos vannak többen is akiknek már bejött. Lehet annak a függvénye hogy milyen oldalra regisztrálnak és milyen nő típusra hajtanak. Úgy értve van az a jól kinéző de felszínes hölgy csoport akik nagyon és szinte csak a külsőségekre mennek rá. Bár számomra azt is nehéz elképzelni hogy kaphat egy lány napi 100 levelet, mert ezt állítják sokan... én még napi 10-et sem kapok, bár nem is vágyom rá. Én lányként azt mondom nekem nagyon meg éri. Nem vagyok társasági, de elég kezdeményező vagyok és rugalmas ebben a dologban. Bárkivel találkozom rövid levelezés után, sőt, általában amint elég szimpatikusnak látom az illetőt rá megyek a személyes ismerkedésre, mert azt tartom igazi ismerkedésnek. Nem hinném, hogy ez akkora veszély, ha az ember körültekintő. Nem kell beszállni idegen kocsijába, és az első találkozót, találkozókat forgalmas helyen kell lebonyolítani. Nem sokkal rizikósabb mint az utcán leszólítani egy idegent. Kapcsolat még nem jött össze így, de volt aki nagyon tetszett. S tényleg fontos hogy hova regisztrálsz. A Love.hu egy katasztrófa, már öt éve mikor fent voltam rajta is az volt. Személy szerint a Párom.hu-val meg vagyok elégedve, a Kedvesem.hu se volt rossz, de ott viszonylag kevesen vannak fenn, vagy voltak... illetve az Elit-társal is szemezgetek, de ott az adatlap megtekintés. A viszont még nagyon kamasz vagy (15-16) akkor lehet nehéz dolgod van. Valahogy az a meglátásom hogy a kordbelieknek nincs megfelelő társkereső. Túl komolytalan ez a korosztály és keveredik a kapcsolat utáni vágy a szexuális vágyakozással, valahogy mintha nem tudnák mit akarnak... mert az idősebbeknél határozottan elkülönülnek a szexpartner illetve a komoly párkapcsolatot keresők, elhatározásuknak megfelelően regisztrálnak oda ahova szeretnének, magától szelektálódnak le az oldalak erre vagy arra a kategóriára. evvel ellentétbe a tapasztalat meg az alapján amit hallok a love.hu-ról meg a többiről, nekem az az érzésem hogy ide tömörül minden fiatal elképzelésektől független és ez nem túl praktikus. 22/L
2016. ápr. 11. 10:29
 6/15 anonim ***** válasza:

...az adatlap megtekintése is fizetős.

Ez lemaradt.

2016. ápr. 11. 10:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Ugy látom a lanyok igazolják amit írtam, az egyes voltam.
2016. ápr. 11. 10:47
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

22 éves, két méter magas, szőke hosszúkás hajú, jóképűnek mondott, sportos-vállas alkatú srác vagyok és nekem nagyon bejöttek.

A Tinderen és a csajokespasik .hu nevű társkeresőn vagyok fent.

Nagyon szép és csinos lányoktól kapok visszajelzéseket és megéri fent lennem, mert mostanában 10-ből 8 lány, akikkel legalább egy csók lesz, onnan jön számomra.

Ahogy az előzők is írták, attól is függ hogy milyen ember vagy, hogy megéri-e neked.

2016. ápr. 11. 11:14
 9/15 anonim ***** válasza:
ha élőben nincs sikered a másik nemnél, akkor itt se lesz.
2016. ápr. 11. 12:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, mit veszíthetsz?
2016. ápr. 11. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!