Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri társkeresőzni?
En badoon volram fent egy fel evet.
Sok haszna nem volt. De nekem megerte. Fajdalmas szakutas utan lefoglalta a gondolataim.
Sok hulye volt, sok arrogans ember, de volt aranyos es illedelmes is(ez kevesebb).
Egyetlen emberrel jutottam el a talalkozasig. Nem randi volt, csak ilyen kezdo ismerkedes. Nagyon jol ereztem magam, de akkor mar volt massal valami kialakuloban. Azota neki is van baratnoje,nekem baratom, es nagyon jo haverok maradtunk. :)
Meg egy ember volt akivel baratok kategoriabn maradtunk. Kesobb baratnomnek beajanlottam, es igy talalkoztam vele kb 10 percet. :D
Az a baj az internettel, hogy nagyon sok ido kell, mire megismeritek egymast, de az embereknek nem sok idejuk van(vagy kedvuk) az online csevegeshez. Viszont nokent, egy-ket nap utan felnek talalkozni egy ismeretlennel.
...az adatlap megtekintése is fizetős.
Ez lemaradt.
22 éves, két méter magas, szőke hosszúkás hajú, jóképűnek mondott, sportos-vállas alkatú srác vagyok és nekem nagyon bejöttek.
A Tinderen és a csajokespasik .hu nevű társkeresőn vagyok fent.
Nagyon szép és csinos lányoktól kapok visszajelzéseket és megéri fent lennem, mert mostanában 10-ből 8 lány, akikkel legalább egy csók lesz, onnan jön számomra.
Ahogy az előzők is írták, attól is függ hogy milyen ember vagy, hogy megéri-e neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!