Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Hogy álltok ehhez? Lehet hogy valaki elfogad majd egyszer? 18/L
én inkább a lányoktól félnék a te helyedben, sztem férfiak kevésbé bunkók ilyen téren, de a nők nagyon szemetek tudnak lenni más csajokkal.
találni fogsz férfit magadnak, nem kell paráznod ez miatt. :)
Engem nem zavarna ez egy lánynál ha tesz érte.
Inkább a nőknek vannak elképesztő elvárásaik pl: felnőtt férfi legyen 50 kg
Erős is a szőröd,vagy csak sok?Mert ha az utóbbi és emgengedheted,próbáld ki a lézeres szrtelenítést.Van pár testrészem,ahol teljesen foltokban nő vissza a szőröm és nem feltűnő,ha visszanő.Viszont ha bírod a fájdalmat,esetleg egy epilátort is beszerezhetsz,mert baromi fájdalmas,de a gyökerénél tépi ki a szőrt és ezzel is ritkul idővel a szőröd.
22/N
Öhm... szőrös vagyok de jól áll nekem és férfi is vagyok. Mi csubakkák tartsunk össze, keblemre!
Egyszóval, ne aggódj. :)
A külső tényleg nem minden. Bár én ezt nem tudom elképzelni, láttam már "borostás" lányt gyantázás előtt és semmi gond nem lenne vele. A gyógyszeres részt nem értem, milyen gyógyszer van erre? Inkább amiatt féltenélek. Ha beléd szeretek, akkor ez az apróság nem fog számítani :)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!