Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerősnek jelölhetem fb-on?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerősnek jelölhetem fb-on?

Figyelt kérdés
Ha instagram-on egy lány elkezd követni és nekem szimpatikus, de nem ismerősöm hülyeség ismerősnek jelölni?
2016. ápr. 9. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér, nem fog megölni ezért. :D
2016. ápr. 9. 13:56
 2/8 A kérdező kommentje:
megőrjít ez a sok közösségi szar... pedig csak 24 vagyok :D
2016. ápr. 9. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért ne jelölhetnéd, miért lenne hülyeség!? Veszíteni valód nincs, akár rá is írhatsz, hogy láttad, hogy instagramon követ ezért gondoltad bejelölöd. Hozzá tartozik, hogy én jobban szeretek személyesen ismerkedni, esetleg facebookon chatelni azzal, akit megismertem ezért gondolom úgy hogy az ilyen fajta jelölgetésben semmi extra/félni való nincs. F
2016. ápr. 9. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ha elkezdett követni, akkor sanszos, hogy szimpatikus vagy neki. Főleg ha ő követett először. Vagy te nyomtál rá először? mindenkit visszakövet, vagy kevesebbet követ, mint akik őt követik?
2016. ápr. 9. 14:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Azt sem tudtam h létezik... pedig nem is lakik messze tőlem...

Igen ő kérte h követhessen mert ugye élek azzal a lehetőséggel h engedélyt kell kérni ha valaki követni akar :D

2016. ápr. 9. 17:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor tuti bejössz neki, szerintem örülni fog, ha bejelölöd :D Szerintem nem követett volna, ha nem lennél neki szimpatikus.
2016. ápr. 9. 17:14
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ismerősnek jelöltem ha visszaigazol írok neki :DD
2016. ápr. 9. 18:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi lett! ;)
2016. ápr. 9. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!