Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Miért nem ismerkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Miért nem ismerkedtek itt, barátkoztok normális férfiakkal, ha egyedül vagytok egyébként?

Figyelt kérdés
Megérné a dolog, ha már a fele kérdés igaz, hogy nem találtok normális férfiakat, nem?

2016. ápr. 9. 10:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Ez a hely nem ismerkedésre való - mert melyik az a hely, amelyik ismerkedésre való? Nem tudom feltűnt-e neked kedves 11-es, de a mai világon nincs olyan hely, ami ismerkedésre való, esetleg a társkereső, de azt is inkább a női egó fényezésére használják.

Amúgy beszélgettem az oldalon sok nővel és ezerszer jobbak, mint a társkeresős felhozatal.

2016. ápr. 9. 14:57
 22/35 anonim ***** válasza:

Nekem van innen egy csaj, akivel összejárunk, de a távolság miatt nem nagyon működik. Csak időnként futunk össze, laza kapcsolat. Szóval még keresek, de leginkább barátság extrákkal jellegű kapcsolatot. A nők nagy része nem erre vágyik.

Azért megértem, hogy bizalmatlanok, sok itt a kretén. Az első hozzászólás tetszett. :) De a szar közt is megbújik tán némi arany, ha eleget kotorunk benne. :)

2016. ápr. 9. 15:23
 23/35 anonim ***** válasza:

Menyasszony vagyok, úgyhogy mindíg elutasítom az ismerkedős próbálkozásokat, de ha szingli lennék se kelte bizodalmat bennem az itteni sok nőgyűlölő, farkáról képet küldözgető vagy az elutasításom ellenére is nyomuló. Kedvenceim a látatlanba is mesztelen képet kérők. Értem én, hogy nem minden pasi ilyen, de nem igazán éri meg kockáztatni neten 99% hazudik.

A másik ami böki a csőröm, hogy mi alapján kérsz számon kérdező vadidegen embereket? Azzal beszél/ismerkedik akivel akar. Ez az adjon egy esélyt duma meg baromság. Ha ezután meg nemet mond akkor meg szemét minek hitegetett. Én mindíg csak több kárt okoztam ha olyanoknak adtam esélyt akiről tudtam, hogy nem az igazi. Nem is jutottunk tovább egy-két randinál.

2016. ápr. 9. 20:23
 24/35 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy a szingliség egyenlő azzal, hogy valaki párt akar?

Amúgy meg egy ilyen oldalon nem lehet biztosra megállapítani, hogy valaki normális-e, de akik eddig írtak nekem, azok egyáltalán nem tűntek főnyereménynek.

2016. ápr. 9. 21:17
 25/35 anonim ***** válasza:

Mert az életben nincsenek nőgyűlölők? Az életben nincsenek nyomulósok? Az életben nincsenek, akik csak megfektetni akarnak? Az életben 99% igazad mond? Szerintem nem.

Ok, most én se itt keresek magamnak barátnőt, de csak, hogy képben legyen mindenki, ide is emberek írogatnak, ugyanolyan emberek, mint akiket látsz az utcán, plázában, kávézóban, diszkóban stb.

2016. ápr. 9. 21:32
 26/35 A kérdező kommentje:
Ide net es gyakoris ferfiakat gyulolo menyasszonyok jarnak foleg, az a hir jarja :P
2016. ápr. 9. 22:56
 27/35 anonim ***** válasza:

Nem teljesen igaz. :D

Én nem rég beszéltem egy nagyon aranyos és rendes lánnyal és valószínűleg még fogok vele beszélni a jövőben is. :)

2016. ápr. 9. 22:59
 28/35 anonim ***** válasza:

"Miből gondolod, hogy a szingliség egyenlő azzal, hogy valaki párt akar?"

mert a szingliség nem normális dolog. persze bizonyos kor után.

nem mindegy, hogy valaki 18 évesen "szingli" vagy 35 évesen.

2016. ápr. 10. 07:57
 29/35 anonim ***** válasza:

légyszi ne menjünk már el olyan messzire, hogy a szingliség normális-e vagy sem bizonyos kor után. nyilván, aki szeretne társat de még nem talált, annak ez bántó. de mondok valami meglepőt: azt is bánthatja, aki éppen nem keres társat, vagy akár egy életre eldöntötte, hogy egyedül akar lenni (azért még mindig ebből van a kevesebb, de ideiglenesen igenis hadd legyen meg a szabadsága mindenkinek, hogy inkább az egyedüllétet válassza egy langymeleg kapcsolat helyett, ahol lehetségesen csak kihasználják stb.). szóval nincs ilyen, hogy normális-e vagy sem. az szerintem sokkal kevésbé normális, hogy két ember elvileg kapcsolatban van, és este egymás mellett nyomkodják a telefonjukat órákig, csak hogy egy példát hozzak...

az meg, hogy az életben is ugyanezek az emberek vannak - igen, sajnos tényleg. bár az is igaz, hogy nem mindenki (!!!) írogat erre az oldalra. szóval még van remény.

és hogy az életben kicsit jobb a helyzet, az még azért is lehet, mert a nagyszájú, ki ha nem én, kikérem magamnak "férfiak" itt felbátorodnak és kiélhetik a nőgyűlölő énjüket. ideteszem, hogy tisztelet a kivételnek, bár a kivétel ezt úgysem veszi magára, mert valószínűleg ők is látják, mit művelnek itt egyes válaszokban "férfi"társaik.

2016. ápr. 10. 09:06
 30/35 anonim ***** válasza:

"légyszi ne menjünk már el olyan messzire, hogy a szingliség normális-e vagy sem bizonyos kor után. "

ok, de a témához kapcsolódik. mégha csak érintőlegesen is. inkább a relativizmusba ne menjünk bele, ill. hogy bizonyos dolgokat nem gondolunk végig.

"nyilván, aki szeretne társat de még nem talált, annak ez bántó."

totál igaz !

"de mondok valami meglepőt: azt is bánthatja, aki éppen nem keres társat, vagy akár egy életre eldöntötte, hogy egyedül akar lenni"

józan eszűeknek ez sem újdonság.

"....de ideiglenesen igenis hadd legyen meg a szabadsága mindenkinek, hogy inkább az egyedüllétet válassza egy langymeleg kapcsolat helyett, ahol lehetségesen csak kihasználják stb."

na ez az ami nem a témához tartozik. ha langymeleg a kapcs, javítsa meg, ha nem lehet, szakítson, de az nem normális ha vki egyedül (akarja) él(ni) az életét. nem az ember nemm normális hanem ez az életmód.

"szóval nincs ilyen, hogy normális-e vagy sem."

ezt a qrva relativizmust el kéne már felejteni, megmételyezi ez a téveszme a normális ítéletalkotást és a reális életszemléletet. igenis van ami nem normális.

"az szerintem sokkal kevésbé normális, hogy két ember elvileg kapcsolatban van, és este egymás mellett nyomkodják a telefonjukat órákig, csak hogy egy példát hozzak..."

ebben igazad van

ami a nőgyűlöletet illeti (akár mgtow) van reaális alapja, de ez nem normális dolog.

2016. ápr. 10. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!