Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Miért nem ismerkedtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Miért nem ismerkedtek itt, barátkoztok normális férfiakkal, ha egyedül vagytok egyébként?

Figyelt kérdés
Megérné a dolog, ha már a fele kérdés igaz, hogy nem találtok normális férfiakat, nem?

2016. ápr. 9. 10:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
49%

mert ez a hely (elsősorban) nem ismerkedésre való? persze lehet kivétel, de miért kéred számon máson, hogy mire használja ezt az oldalt?

annyira imádom amúgy az ilyen típusú kérdéseket, folyton a nőkön számon kérni a dolgokat, miért nem adtok egy esélyt, miért nem ismerkedtek, miért nem vagyok elég jó, stbstb., elég unalmas már, nem?

2016. ápr. 9. 11:46
 12/35 anonim ***** válasza:
73%
11-es vagyok, még annyit fűznék csak hozzá, ha nem lenne egyértelmű, mit akartam írni, hogy ezek nem valódi kérdések, hanem provokációk, és pont ezért idegesítőek már.
2016. ápr. 9. 11:47
 13/35 anonim ***** válasza:
Én is szívesen ismerkednék normális férfiakkal ;) 24/L
2016. ápr. 9. 12:08
 14/35 A kérdező kommentje:
ezt az "ez a hely nem arra való" meg társai annyira idegesítőek, főleg azok után, h tutira sok nő is van egyedül, és inkább meghal egyedül, minthogy itt ismerkedjen. ez ha belegondolsz elég vicces, nem? nehogy adj egy esélyt pár srácnak, ha épp beszélgetni van kedved, jobb várni otthon a négy fal között a szőke herceget, hátha egyszer átjön sóért, vagy cukorért. :D
2016. ápr. 9. 12:46
 15/35 anonim ***** válasza:

Ismerkedtem néha itt lányokkal, de kettő kivételével egyik sem volt teljesen százas. A maradék kettő pedig inkább mást választott, vagy simán a távolság miatt nem működött.

Szóval nem csak normális férfiakból van kevés, hanem a normális nőkből is.

2016. ápr. 9. 12:51
 16/35 anonim ***** válasza:

Nekem a rossz tapasztalatok miatt.

Sok a perverz, a kétszínű, akik beadják a rendes pasit, aztán meg szexchatelni akarnak, vagy képet kunyerálni a mellemről, puncimról stb. Vagy csak azért találkoznának hogy megfektessenek. Vagy egyszerre több nőnek irogatnak hátha valamelyikük beadja a derekát.

21L

2016. ápr. 9. 12:53
 17/35 anonim ***** válasza:
64%

haha, látom, jól leértékeltetek, pedig ez az igazság :D

sztem semmi közöd ahhoz, hogy ki mit tesz a társkeresés érdekében, szerintem a legtöbb nő nem ül otthon a 4 fal között, HA társat keres. ha meg jobb neki egyedül, akkor mi van?

ez a te egódat sérti, úgy látom, és ez elég gyerekes. IGEN, képzelheted, ha csak magadfajtákra lenne kilátás, sok nő igenis otthon maradna 4 fal között és nem akarna ismerkedni.

11.

2016. ápr. 9. 12:56
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen igazad van 11-es!

Aki akar az úgyis talál társat magának, aki meg egyedül szeret lenni, az meg nem fog ismerkedni sehol sem. :D

2016. ápr. 9. 12:59
 19/35 A kérdező kommentje:
hoppá, hoppá, valaki itt már személyeskedik :D kis lázadó lányka jár köztünk :D
2016. ápr. 9. 13:08
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

11...

ha jol latom a tema a tarskereses.

hat ha olyasmirol van szo, miert nem hasznalnak ki az emberek hogy ismerkedjenek?

aki nem akar ismerkedni, az nem ezt a temat olvassa hanem a tehnikas, kocsis, kajas stb kerdesekre valaszolgat

2016. ápr. 9. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!