Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Miért nem ismerkedtek itt, barátkoztok normális férfiakkal, ha egyedül vagytok egyébként?
mert ez a hely (elsősorban) nem ismerkedésre való? persze lehet kivétel, de miért kéred számon máson, hogy mire használja ezt az oldalt?
annyira imádom amúgy az ilyen típusú kérdéseket, folyton a nőkön számon kérni a dolgokat, miért nem adtok egy esélyt, miért nem ismerkedtek, miért nem vagyok elég jó, stbstb., elég unalmas már, nem?
Ismerkedtem néha itt lányokkal, de kettő kivételével egyik sem volt teljesen százas. A maradék kettő pedig inkább mást választott, vagy simán a távolság miatt nem működött.
Szóval nem csak normális férfiakból van kevés, hanem a normális nőkből is.
Nekem a rossz tapasztalatok miatt.
Sok a perverz, a kétszínű, akik beadják a rendes pasit, aztán meg szexchatelni akarnak, vagy képet kunyerálni a mellemről, puncimról stb. Vagy csak azért találkoznának hogy megfektessenek. Vagy egyszerre több nőnek irogatnak hátha valamelyikük beadja a derekát.
21L
haha, látom, jól leértékeltetek, pedig ez az igazság :D
sztem semmi közöd ahhoz, hogy ki mit tesz a társkeresés érdekében, szerintem a legtöbb nő nem ül otthon a 4 fal között, HA társat keres. ha meg jobb neki egyedül, akkor mi van?
ez a te egódat sérti, úgy látom, és ez elég gyerekes. IGEN, képzelheted, ha csak magadfajtákra lenne kilátás, sok nő igenis otthon maradna 4 fal között és nem akarna ismerkedni.
11.
Teljesen igazad van 11-es!
Aki akar az úgyis talál társat magának, aki meg egyedül szeret lenni, az meg nem fog ismerkedni sehol sem. :D
11...
ha jol latom a tema a tarskereses.
hat ha olyasmirol van szo, miert nem hasznalnak ki az emberek hogy ismerkedjenek?
aki nem akar ismerkedni, az nem ezt a temat olvassa hanem a tehnikas, kocsis, kajas stb kerdesekre valaszolgat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!