Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy fiú minden lánynál próbálkozik, nem pedig kiválaszt egyet, aki tetszik neki?
Figyelt kérdés
Ez annyira gáz szerintem...rengeteg fiú ismerősöm csinálja azt, hogy lényegében teljesen mindegy, hogy ki fog neki összejönni, mindenkire ráírogat, hogy szeretné megismerni, stb, és csodálkozik, hogy miután ez lányok közt kiderül róla, senki sem szeretné megismerni. Ez csak szerintem ciki így? Nem sokkal másabb lenne, ha lenne egy csaj, aki valóban megtetszik, és őt próbálná meghódítani? Én nem azt mondom természetesen, hogy hagyja magát hülyére venni, és próbálkozzon annak ellenére, hogy a csaj elutasította. De ha a lánynak is tetszik, és látszik már egy-két hét után, hogy ebből lesz valami, akkor minek kell még másik húsznak írogatni, hogy megismerné? Akkor ezek szerint, akivel először beszélt, nem tetszik neki igazán. Ez a kb "Szia, tetszel, járunk?" típusú írogatás nagyon fura nekem.2016. ápr. 7. 15:03
11/16 A kérdező kommentje:
10. lommentelő, tökéletesen megfogalmaztad. Akárki akármennyit írogat, az sosem fog kelleni, akiről látják, hogy tök mindegy neki, hogy ki, csak legyen már valaki, és lehetőleg nő. Egyre több az ilyen fiú, pedig mennyivel férfiasabb lenne, ha egyszerre csak egy nővel akarnának összejönni. Nem mellesleg meg nekem az az igazi problémám, hogy így lényegében sosem derül ki, hogy igazán tetszik-e neki a lány, mert sokan csak "ráfogják", hogy ez a csaj jó lesz, kötélnek is állt, és akkor kapcsolatot alakítok ki vele. Lehet, hogy csak én hiszek ebben, de szerintem így elég minimális az esély arra, hogy tényleg szerelem lesz a dologból, márpedig - főként fiatalon - azért kezd az ember valakivel, hogy szerelmes, és boldog legyen. Persze, később már a józan ész is döntő, de a huszonéveseknél nem igaz, hogy tök mindegy ki, mindenki jöhet. Az nem lehet, hogy minden lány egyszerre ennyire tetszik az ilyen fiúknak. Aztán jön a kapcsolatból való kikacsingatás, mindkét részről, mert igaz szerelem sosem volt, csak kínjukban összejöttek a felek. Nagyon lehangoló ez a helyzet.
2016. ápr. 7. 17:29
12/16 A kérdező kommentje:
:D
2016. ápr. 7. 17:29
13/16 A kérdező kommentje:
* kommentelő...bocsi :D
2016. ápr. 7. 17:30
14/16 anonim válasza:
Hmm, akkor velem baj van, hogy már ~16 éves korom óta "döntő a józan ész"? :)
15/16 anonim válasza:
Én világéletemben olyan "ideális férfi" voltam mint amilyet te itt most megálmodtál, ráadásul a kornak megfelelő nőknek csak kis százaléka jön be, és szerintem is nagyon kiábrándító az egész, de mégis a többieknek van igaza, ez így nem működik. Sokkal közelebb állunk még sajnos az állatokhoz, mint ahhoz az emberiséghez, amiről hisszük hogy vagyunk. A nőket is beleértve persze.
16/16 anonim válasza:
Elmesélem kedves kérdező, hogy a társkeresőn a nők 50%-a nem tudja mit is szeretne kezdeni az életével, 40% csak szórakozik és csak a maradék 10% gondolja komolyan.
Így azért nehéz egy nőre koncentrálni, legalábbis 2008-2011-ben ez volt és gondolom azóta ez csak még rosszabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!