Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy fiú minden lánynál próbálkozik,
nem pedig kiválaszt egyet, aki tetszik neki?
Figyelt kérdés
Ez annyira gáz szerintem...rengeteg fiú ismerősöm csinálja azt, hogy lényegében teljesen mindegy, hogy ki fog neki összejönni, mindenkire ráírogat, hogy szeretné megismerni, stb, és csodálkozik, hogy miután ez lányok közt kiderül róla, senki sem szeretné megismerni. Ez csak szerintem ciki így? Nem sokkal másabb lenne, ha lenne egy csaj, aki valóban megtetszik, és őt próbálná meghódítani? Én nem azt mondom természetesen, hogy hagyja magát hülyére venni, és próbálkozzon annak ellenére, hogy a csaj elutasította. De ha a lánynak is tetszik, és látszik már egy-két hét után, hogy ebből lesz valami, akkor minek kell még másik húsznak írogatni, hogy megismerné? Akkor ezek szerint, akivel először beszélt, nem tetszik neki igazán. Ez a kb "Szia, tetszel, járunk?" típusú írogatás nagyon fura nekem.
Lányok is egyszerre több fäszt tartanak a tűzbe. Mesébe illő az amikor kiszemel egyett és csak őt próbálja megkapni. Ezt így nem nagyon lehet. Ha dugni akar akkor muszáj minél többet próbálkoznia. Ha mondjuk jó pasi akkor lehet, hogy elég egyhez odamennie, de ha hátrányosabb helyzetű akkor minél kevesebb idő alatt minél többnél kell próbálkoznia, hogy összejöjjön valami.
2016. ápr. 7. 15:12
2/16 anonim válasza:
Mert a nők mocskosul válogatósak a férfiakhoz képest.
Egy férfinak gyakorlatilag annyi kell, hogy egy nő legyen átlagos/szép arcú és átlagos/vékony alkatú ahhoz, hogy tetsszen neki, lefeküdjön vele.
Egy férfinak ezerszer jobban kell tepernie hogy pinát szerezzen, mint egy nőnek, hogy farkat magába.
Erről van egy elég egyszerű teszt. Férfiak és nők is újonnan regisztráltak Tinderre, ahol első ránézésre egy (vagy pár) kép alapján el kell dönteni tetszik-e a másik. A férfiak átlagban az első 100-ből 83 nőre mondtak igent! A nők az első 100-ból 7 férfira mondtak igent átlagban!
Miért ilyen válogatósak a nők? Egy női modellt minden férfi megdugna, egy férfi modellre meg sok a férfi modellnél kevésbé szép nő elkezdene fanyalogni, hogy "nem az esete". Ez miért van?
2016. ápr. 7. 15:15
3/16 anonim válasza:
mert ha 1nél szenvedsz fél évet az udvarolgatással, amire ő nemet mond sokadjára is, akkor elpazaroltál az életedből fél évet a semmire... még tapasztalatot se nagyon tudhatsz a magadévá, max annyit, hogy máskor nem szenvedsz fél évig 1 csajjal és máskor egyszerre többnél próbálkozol.
2016. ápr. 7. 15:24
4/16 anonim válasza:
Kérdező, arra a verzióra gondolsz, amikor a pasik válogatás nélkül haladnak sorba, vagy arra, amikor van egy kb. kép, milyen nőt képzelnének el maguk mellé, és olyanoknál próbálkoznak?
2016. ápr. 7. 15:30
5/16 anonim válasza:
Én csak egyetlen lánynál próbálkozom, ha egyáltalán. Aztán ha valami miatt nem sikerül, vagy csak simán hullámvölgy van, állandóan rajta agyalok, és tök rosszul érzem magam :D Nekem nem elég a csak dugás, egy igazi személyiség kell társnak, éppen ezért, ha valakiről úgy érzem, hogy lehetne, akkor nagyon ráhangolódom. Ha jól sül el, akkor előny, ha rosszul, akkor meg hátrány. Így jártam.
2016. ápr. 7. 15:32
6/16 anonim válasza:
Mert egy nő végtelen mennyiségű pasi közül válogathat, így minimálisra csökkented az eélyeidet, ha egyetlen csaj mellett cövekelsz le.
2016. ápr. 7. 15:35
7/16 anonim válasza:
Ez egy ördögi kör. Mivel tény, hogy a fiúk több lánynál próbálkoznak, ez megmutatkozik abban is, hogy egy lányra sokkal több fiú fog jutni, mint normálisan. Ez arra indítja a lányokat, hogy válogathatnak nyugodtan. Ha a lányok válogatósabbak, a fiúnak csökkennek az esélyei a lánynál. Hogy ezt kompenzálja, még többel fog ismerkedni... És kezdődik az egész folyamat elölről.
Nyilvánvalóan vannak fizikai és biológiai határai, hogy egyszerre hány emberrel tudsz ismerkedni. Egyrészt egy nap 14 órából áll, másrészt nem árt, ha következő alkalommal emlékszel, hogy az a lány szeret kötögetni, akivel éppen randizol, vagy egy másik.
A lényeg, hogy máshogy manapság nem lehet nőt szerezni.
2016. ápr. 7. 15:53
8/16 anonim válasza:
2-es leírta a lényeget. Ennek ellenére amikor társat kerestem én kizártam a dohányzást és a 160cm alatti nőket vagyis a 90%-ot... 38/F
2016. ápr. 7. 16:24
9/16 anonim válasza:
Az, hogy valaki több emberre ráír, hogy megismerné, még szerintem nem gond, dumálni, találkozgatni lehet. Számomra onnan szánalmas a dolog, ha több csajnak csapja a szelet, bókolgat, azt mondja, hogy vele akar lenni. Na ilyenek a nagyon magas önbecsülésű, illetve az egyáltalán nem válogató, alacsony önbecsülésű pasik is, akik el van keseredve.
Általában azok ismerkednek kimértebb tempóban, akiket nem a szex hajt, illetve nem keresnek kétségbeesve kapcsolatot, csak élik az életüket, aztán ha az útjukba kerül egy olyan lány, akit szeretni tudnának, lépnek. A többi mind görcsös próbálkozás numeráért, vagy "kapcsolatért".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!