Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos lányok, hol és hogyan lehet rátok találni?
Figyelt kérdés
Milyen helyeken lehet veletek megismerkedni, honnan tudhatják rólatok, hogy örülnétek, ha leszólítanak?
Társkeresőkön elvben ezért vannak az emberek, de még azok sem mindig válaszolnak (normális, kulturált levelekre), akik kölcsönös szimpátiát, érdeklődést jeleznek.
36F
2016. ápr. 6. 17:00
1/8 anonim válasza:
36 Éves férfi miért lányokat keres? :-)
Szintén 36 vagyok, nő, jelenleg leginkább otthon megtalálható. Vagy boltban, esetleg postán...a többieket én sem tudom :-)
2/8 90-ben született F.. válasza:
Szerintem inkább nőket kellene keresni 36 évesen és nem lányokat.
3/8 anonim válasza:
Kérdező ha nem esett volna le, az első válaszoló leakar téged cidázni.. na jó ezt kulturáltabban is megfogalmazhattam volna de minek? :D
4/8 anonim válasza:
Sok helyen találhatóak,interneten!
társkereső,fórumok...
Nehéz az élet,nehéz a társkeresés,pártalálás
hasonló a hasonlóhoz!
Sajnos nem találtam társat magamnak kitartóan keresem,kerestem..... 30N
5/8 anonim válasza:
Ne a magányos lányokat hajtsd, mert ők mind defektesek! 18 év felett az a kevés normális lány/nő már mind foglalt. A foglaltakra kell hajtani, és ha jobban nézel ki, mint a pasijuk, akkor összejönnek veled.
8/8 A kérdező kommentje:
És mennyire vagytok nyitottak a férfiak közeledésére?
2016. ápr. 26. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!