Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerős 20 körüli, eddig most évig párkapcsolatban élő, de éppen szakításon keresztülmenő lányok 85-90%-a hogyan tud pár nap alatt párt találni, még az így szinglivé vált srácok nagy része még 1 év múlva is magányos?
Úgy hogy az az új pár már elő van melegítve.
Kinézte magának, megismerte, letesztelte(persze az ágyban is) aztán mivel mindenhol hozta az előírtat így a nő szakított a palival, majd vártak pár napot és nyíltan megy most már a buli.
A legnagyobb hányingert kb egy hete láttam, nincs még 3 hete, hogy a pasija meghalt, (persze ment a dráma) de a nő már mással kefél.
Hihetetlen mekkora féreg.
Az egyértelmű, hogy egy közepesen jobb csaj szórakozóhelyen befektetett energia nélkül a jóképű srácot közül is választhat, elég csak kicsit megriszálnia magát, és tapadni fognak rá a srácok.
Viszont még egy jóképű srácnak is kell pedáloznia ahhoz, hogy egy közepesnél jobb csajnak bejöjjön.
Én nem tartom lehetségesnek magamból kiindulva, vagy ha igen, akkor nem nézi, hogy kivel jön össze.
Intelligens, művelt lányként ugyanolyan nehéz párt találni. Szerintem a srácok is meg tudnák ezt tenni, hiszen "csak" egy következő barátnőről van szó, ha lejjebb adnák az igényeket, mint ahogy a lányok teszik ha pár nap után van pasijuk, nekik is lehetne pár nap után barátnőjük. Kérdés, hogy ki akar így egy újabb párt.
"Miben jobbak a lányok?"
náluk van az összes punci, amikért egyes férfiak ölni is képesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!