Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi meg fogja találni előbb utóbb a neki tetsző párját?
Màr a 30 éves férfiak többsége is kopaszodik,ràncosodik, és nem olyan alkatú mint fiatalon,de azért nem mondanàm,hogy biológiai értelemben halottak volnànak...
Nem talàl rà mindenki a pàrjàra,sokan vannak egyedül a 30-as,40-es korosztàlyban is.
"Biológiai értelemben egy férfi 35 évesen már halott. Őszül, öregszik a bőre, az alkata romlik, már nem olyan kemény a bráner se... Szóval sietni kell." - Hát, lehet, hogy meg kellene kérdezned a nagyszüleimet is erről, meddig is működött a szerszám... :-)
Ha egy férfinek 35 évesen már nem működik jól, akkor inkább konzultáljon egy orvossal, mert szerintem ott más gond van, nem az "öregedés".
Nem,esélytelen.
Attól függ mennyire helyesnek született,és kb. ennyin múlik az egész...
24/F
10-es, én értem, hogy bele vagy temetkezve a bánatodba, de azért nem kéne ilyen általad kitalált statisztikával előállnod.
Minden ember azt látja, amit látni akar.
De rendben, tegyük fel igaz, támaszd alá ezt a nagyszerű állítást konkrét bizonyítékokkal!
Igen!
Ne add fel,meg fogod találni a társad!
Sok sikert!
nem könnyű társat találni,nehéz dolog!
15-ös, igen tudok olyat mondani, a szomszédomat a 70+os bácsit, akinek beteg volt a felesége.
Egyébként meg a nők sokkal tovább élnek, és általában ők maradnak egyedül.
Ja és ha van is valakinek párja, az sem garancia, hogy vele marad.
Legtöbbnyire az alkohol miatt maradnak egyedül az emberek.
Szóval lehet te tudsz, de én nem tudok olyan férfit a környezetemben, aki egyedül öregedett volna meg, vagy soha ne lett volna élettársa.
Most te jössz, nagy szaki vagy, add elő amit tudsz!
Na figyelj!
Keresztapám: +50 éves és kb. 20 éves korától egyedülálló, egy nője volt csak(1-2 évig tartott) és nem úgy néz ki, hogy lesz a közeljövőben.
Nagybácsim: Mindjárt 30 éves, soha életében egy nője sem volt, mindig otthon volt, s ezentúl sem lehet nője, mert idegbeteg lett és lassan, de biztosan tönkremegy.
És én vagyok a harmadik példa, csak még fiatal vagyok ezt kijelentenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!