Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek ismerkedéskor mennyire zavaró, ha mondjuk egy 22-26 éves nő az Anyukájával él együtt?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, de a közeljövőben nem fog változni ez a helyzet. Szép a lakásunk, nem béreljük, hanem saját. A fővárosban lakunk, itt csak egy szobát tudnék bérelni, de nem szívesen laknék idegenekkel...
Közeli barátnővel mennék, de ők is a szüleikkel laknak, vagy pedig vidéken.
2016. ápr. 6. 09:58
11/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna. Számomra lényegtelen, hogy egymaga él, esetleg albérletben, vagy a szüleinél lakik (akármilyen okból is).
13/18 anonim válasza:
szerintem ez csak egy körülmény. én úgy gondolom, hogy az ember számít, hogy ő milyen, hogyan gondolkozik, viselkedik és mit tudunk együtt, egymással és a körülményekkel kezdeni.
akiknél gond van az ilyen körülményekkel, azoknál sem maga a körülmény a probléma, hanem ahogyan azt kezeli (vagy hogy nem tud/akar vele mit kezdeni)...
36F
14/18 anonim válasza:
A mai kilátástalan helyzetben nem gáz egyáltalán. Hitelt nehezen vagy nem kap az ember, sokat gondolom nem keresel, az albérlet lufi pedig jó nagyra nőtt. Sajnos ez a mai helyzet. Nehéz kitörni.
15/18 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna. Én a személyt nézem, nem azt, hogy hol él, mit dolgozik, egyáltalán dolgozik-e, mennyi pénze van, hogyan öltözködik...ha tetszik a lány, jól kijövünk, akkor mindenhogy tetszik :)
16/18 mikeXxX válasza:
Ezt pont nem érdekelne főleg hogy van saját lakásom és ha komolyodna a kapcsolat akkor úgy is oda "költöztetnélek " !
17/18 anonim válasza:
Én nem venném jó néven. Egy háztartás vezetése is gyakorlatot, önállóságot kíván. Nem hiszem, hogy túl nagy elvártás lenne egy lánytól, hogy tudjon főzni, mosni, vagy ilyesmi. Anyuka mellett meg ezt nem fogja megtanulni, mert az ősök nem engedik ki a kezük közül a gyeplőt, mondván, hogy ők ezt így szokták meg, és ez így van jól.
18/18 anonim válasza:
Azért nektek is feltűnt, hogy a férfiak mennyivel elnézőbbek, mint a nők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!