Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok kinőni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok kinőni a sztárvilágból?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a zenét, ez az egyetlen dolog, ami éltet. Van néhány híresség, akiket rendszeresen követek, nézek velük interjúkat, koncertfelvételeket, keresgetek róluk képeket, meg persze nyilván hallgatom a zenéjüket, koncerteken is voltam már, de emberként is szeretem őket.

Minden vágyam, hogy egyszer kijussak Los Angelesbe, és eljárjak ilyen közönségtalálkozókra, vagy beszélgethessek velük a backstage-ben, életem legszebb pillanata lenne! Szerintem még el is sírnám magamat. Amikor néha depressziós vagyok, ezek a sztárok mindig fel tudnak vidítani.

Mi lehet ennek az oka? Nem a magány, mert már kiskorom óta ilyen vagyok.

20/L

2016. ápr. 5. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ha normális "sztárokról" van szó akik le is tettek valamit az asztalra és nem ilyen középszerű feka repperk meg American Idol-os bohócok akkor még azt mondom oké.

Szerintem menj újságírónak. Akkor munkaköri leírásod a velük való csevely :P :D

2016. ápr. 5. 14:36
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem nőttél fel. Kiskorod óta ilyen vagy, és még a kiskorod éled. Amikor az ember felnő, más dolgok kezdenek fontosabbak lenni az életében: karrier, társ, gyerekek, új készségek elsajátítása. Amíg annyi üres időd és energiád van, hogy ezeket csináld, addig nem nőttél fel. A felnőtt létben annyi a tennivaló és kötelezettség, hogy ilyesmire max. heti 1-2x kis idő jut. N32
2016. ápr. 5. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából akkor felnőni tök szopás.

2016. ápr. 5. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs baj. EZ tök jó dolog, ha nem okoz egyébként semmi rosszat az életedben. Idővel majd elmúlik, de ha nem, akkor is mi van? Szerintem semmi. Boldog vagy így és ez rendben van.
2016. ápr. 5. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, felnőni szopás.
2016. ápr. 5. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem szopás. Imádom a munkám, imádok fejlődni benne, újat tanulni, jó társam van, aki a barátom is egyben, két szép gyerekünk, akikkel lehet nevetni, újra felfedezni a világot... ez miért szopás? A felelősségvállalás annak szopás, aki gyerekfejjel ugrik bele. Először fel kell nőni, és utána vállalni azt, ami ezzel jár. Ő még koncertekre jár, sztárok adatlapját olvassa, jó esetben járogat valakivel, akit lát heti 2x és ennyi. Ez is egy életszakasz. Csak nem kell azzal áltatnia magát, hogy csak azért, mert húsz éves és esetleg nem otthon lakik (de még ez sem biztos), attól ő már felnőtt nő. Nem az. Majd lesz. Vagy nem. Rajta áll.
2016. ápr. 5. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, ez vagy Te, és ha mások nem ilyenek, az azt jelenti, hogy neked olyannak kell lenned, mint ők? "Fel kell nőni"? Mert egy felnőtt embernek nem lehet meg a saját érdeklődési köre, csak a gyári/irodai munka, a számlák meg a stressz érdekelheti? Hol vannak megírva ezek a szabályok? Ha amúgy nem kezdesz el "álomvilágban" élni, és nem zárkózol el a külvilágtól, akkor miért ne tehetnéd ezt,ha örömet okoz? :) Kitudja, lehet még olyan munkád is lesz ezmiatt, amit szeretsz csinálni (esetleg zenész leszel te is vagy hasonló), akkor mindjárt nem egy leszel azok közül a megkeseredett emberek közül, akik mindig azt mondják, hogy "fel kell nőni". Semmit nem KELL. Maradj önmagad :) Persze könnyebb mindig a társadalmi elvárásokat követni, de nem ez az egyetlen út, és esetedben ez nem is hiba szerintem :)
2016. ápr. 5. 14:57
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ezek a dolgok jó esetben elmúlnak maguktól. reméljük, minél hamarabb hasznosabb dolgoknak tudod szentelni magad.
2016. ápr. 5. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!