Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pici alacsony nagyon vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pici alacsony nagyon vékony lányként, van esélyem 190-2m közötti, kigyúrt, vékony olyan 95-105 kg körüli férfiaknál?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 3. 15:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elnézést a túl erős hangvételű kommentemért, tisztában vagyok vele, hogy egy nagyon magas, erős pasi mindennél vonzóbb a nők szemében, de te is tudod, hogy ha minden nő így gondolkozna, akkor nagyon nagy problémák lennének a társkeresések terén és bizony vannak is. Márpedig a környezetemből kiindulva azt látom, hogy sajnos minden nő így áll a párkereséshez. Kiválasztja a "legtökéletesebb paramétert": 190-200cm ill. 90-100 kiló és minden egyes csalódással/visszautasítással lejjebb adja az "igényét" ezen a téren, amíg kompromisszumot nem tud kötni. Aztán egy-egy fellángolással ciklikusan mindig újraindul a fenti procedúra.
2016. ápr. 3. 19:07
 12/14 fenui ***** válasza:
Kedves kérdező, a kiszemelt célcsoport örvendetesen magas koncentrációban tartalmaz tapló parasztokat, akik szíves-örömest gerincre vágnak szexuálisan, aztán-közben pedig lelkileg is. Igen, általánosítás, de van alapja. Mi lenne, ha nem a külső alapján szűrnél először, hanem mondjuk utoljára, vagy középen?
2016. ápr. 4. 14:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Van hasonló alkatú,ráadásul kancsal ismerősöm,aki ad is magára és neki is hasonló a zsánere.Egy-egy szex erejére,de több is összejön egyszerre.
2016. ápr. 4. 14:52
 14/14 anonim ***** válasza:

fenui elég nagy baromságot mondtál...

Én az első kommentelő vagyok, nagyon magas és kicsit izmos, de nagyon szerény ember vagyok, attól mert magas valaki nem jelent semmit. Nekem pld nagyon nehezen megy a párkapcsolat teremtés, mert mind ilyen nagyon alacsony lányok vesznek körül. Nagy átok nekem a magasság, igazz sokan mondják, hogy milyen szépek a magas férfiak, hja talán azok vagyunk, de ez sokszor hátrány...

2016. ápr. 11. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!