Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövessem a szívemet, akkor is, ha tudom, hogy az a létező legnehezebb út?
A nehéz alatt azt értem, hogy tele lenne rengeteg kihívással, és minden egyébbel, ami a komfortzónámon kívül esik, mégis ez az egyetlen út, ami igazán boldoggá tenne.
Most konkrétan nem írnám le, hogy miről van szó, mert elég bonyolult, de szerintem más is érzett már így.
Társkeresési problémák kategóriában került ide a kérdés, tehát azt gondolom, igen, kövesd.
Pl. hogyha -15fok van, én leszoktam menni sétálgatni, mert a szívemre hallgatok, ez pl. hülyeség.
De, ha a párkapcsolatodról van szó, nem vagy vele boldog, akkor a szívedre hallgass, szakíts vele.
Ha van valaki, aki érdekel, csak tenni kell érte, akkor tegyél. Megteheted, hogy maradsz a biztonság zónádban,
de pár év múlva egy kiégett vénasszony/vénember leszel, és sopánkodsz magadban, hogy jaaj elengedtem a Pirikét, /Józsikát, pedig milyen jó lett volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!