Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a legnehezebb időszakaitokat hogyan vészeltétek át? Tudnátok esetleg valami tanácsot adni?
Már hosszú évek óta együtt vagyunk és még viszonylag friss a házasságunk. Eddig is persze volt 1-1 nehezebb időszakunk, de ez a mostani a legnehezebb és tudom, hogy idő kell hozzá mire megoldódnak a problémáink.
Olyan szinten nem vagyok kétségbeesve, mert tudom, hogy megoldjuk a problémákat és minden rendben lesz idővel, csak addig is szeretnék a mostani állapoton javítani.
Férjemnek eléggé stressze a munkahelye és mivel szellemi munkát végez, így minden nap hulla fáradtan jön haza. Az én munkám is fárasztó, így sokszor én is fáradt, nyűgös vagyok. Persze ezen kívül is még van más is, ami bonyolítja ezt az egészet. Nem olyan régen elutaztunk pár napra pihenni, feltöltődni. Nagyon jó volt, de mikor visszajöttünk és eltelt 1-2 hét már megint ott tartottunk, mint előtte, hogy hulla fáradtak vagyunk és egyszerűen semmire sincs energiánk.
Sajnos a gondok és a fáradtság miatt már csak heti 1x szeretkezünk, ami régebben heti 3 volt. :(
Mondjuk előtte mindkettőnknek kevésbé fárasztó munkája volt. Viszont bennem van az is, hogy félek, hogy el fog veszni köztünk ez a szexualitás dolog a fáradtság, kimerültség miatt. Mit lehet tenni ez ellen?
Egyébként ezen kívül, ha fáradtak vagyunk, akkor is összebújunk és csak fekszünk egymás karjában vagy csak simogatjuk egymást, szóval törődünk egymással ugyanúgy, csak az aktusok száma csökkent. Még mindig ugyanúgy szeretjük egymást, mint 1 vagy 3 vagy 5 éve, azzal nincs gond.
Ma viszont szabadnapos vagyok, így arra gondoltam, hogy hazavárom valami finom vacsival és utána szeretkeznénk, de nem ilyen durr bele menetre gondoltam, hanem előbb simogatnánk, ölelgetnénk egymást és utána térnénk rá a lényegre.
Akik hasonló helyzetben voltak, ti hogyan oldottátok meg? Javult a helyzet?
Milyen tanácsot tudnátok adni?
Gondolkozik a férjem egyébként munkahely váltáson, mert azt mondja ebben már kezd beleunni, de mondjuk azt ő is tudja, hogy máshol se lenne sokkal stresszmentesebb vagy kevesebb a hajtás.
Kimerültek vagytok mindketten, azt hogy nincs szex ha jól értem közös megállapodás, akkor mi a probléma :)?
Fáradtak vagytok megpusziljátok egymást, és elalszol a karjaiban, és amikor nincs munka akkor meg szerelmeskedtek egy nagyot...
Vagy te már nem bírod ezt a heti egyet? Hát az problémás, ha az egyik fél igénye nincs kielégítve, és csak a másik érzi így jól magát. De ha te se kívánod, akkor szerintem nincs baj a heti egyel :)
Kedves 1-es köszi a választ.
Az igényeink abszolút megegyeznek.
A stressz, sok munka miatt heti 1-nél több nem megy. Akkor ezt valószínűleg én agyalom túl. :(
Csak nem akarom, hogy ellaposodjanak köztünk a dolgok a munka és stressz miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!