Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkereső oldalról nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalról nem lehet barátokat találni?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem társkeresőn lányokkal. Mikor egy randin nem érezte azt a lány utána hiába próbálkoztam barátkozással, semmi. Lerázott stb.....pedig -tök jól elbeszélgettünk szóval szimpátia megvolt.
2016. ápr. 3. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azt gondolta, hogy te majd többet szeretnél tőle. Vagy van elég barátja. Pedig szerintem is simán lehetne barátkozni is. :-)
2016. ápr. 3. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezek szerint, még sem volt olyan jó a randi. Ha elment veled randira és tök jó volt minden, elég nehéz elhinni, hogy lekoptatott.
2016. ápr. 3. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen álszent funkciói bizonyos társkeresőknek, hogy megkérdezi mit keresel, új barátokat? csak csevegni szeretnél? vagy randit?

Nyilván mindenki azért van ott mert nyomulni akar, nem barátkozni. Ha barátkozni akarok, akkor elmegyek egy kocsmába vagy a kisboltba és máris összebarátkoztam egy vadidegen emberrel, phasznak se kell hozzá internet.

2016. ápr. 3. 11:57
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
A társkeresőn senki nem barátkozni akar. Tök érthető, ha nem jöttél be neki, akkor ennyi. Miért barátkozna, ha nem akar?
2016. ápr. 3. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:

nekem lettek több társkeresőn is barátaim, de nem sok és nem könnyű összehozni. normális embereket kell találni hozzá, akik normálisan viselkednek és normális emberi kapcsolatokat akarnak és képesek is rá. ugyanúgy kell a kölcsönös szimpátia és hullámhossz, mint egy kapcsolathoz, csak máshogyan.

ráadásul az ilyen helyeken elég sok az idióta, így ha valakinek sok rossz tapasztalata volt velük, akkor inkább nem nagyon kockáztat. a többség pedig csak társat keres, nem barátokat...

2016. ápr. 3. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy én szerelmes vagyok "sunshinedoll" nevű felhasználóba.
2016. ápr. 3. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!