Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez akkor gáz már?

Figyelt kérdés
23 éves fiatal "férfi" vagyok. Határozott, céltudatos, s általában el is érem. Egyre sikeresebbnek érzem magam. Persze nem nők terén, hanem az életben. Átlag felett keresek, saját felsőbb kategóriás autó. Bárhova és bármit megtehetnék mindenféle fennakadás nélkül. Viszont otthon élek. Nem, nem azért mert anyuci tolt alám mindent, s nem is a lustaság végett, hanem mert úgy gondolom, hogy lakást csak akkor éri meg fent tartani, ha már párom van. Akkor ez annyira gáz lenne? A lányok nagytöbbségének ez gáz, oké. De Ők, illetve korombeliek hol tartanak, Ők hol laknak? Mit tudnak felmutatni?

2016. ápr. 3. 11:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azon kívül, hogy a ruhám kimossa, illetve, munkámból kifolyólag hétköznap semmi hivatalosat nem bírok elintézni, így ezt csak Rá tudom egyenlőre bízni.

Persze, tiszta sor, hogy nem olyan mint otthon az ágyban összebújva. Tisztában vagyok vele. De most meg írod, hogy a barátokkal kivenni. Miért? Az miért másabb mint, ha otthon laknák? Ugyan úgy ott vannak egy szobával arrébb. :)

Nem, nem kell hozza 300K-t keresni, de hogy azon kívül, hogy kifizeted a rezsit, az albit, meg az egyéb kiadásokat, nem hiszem, hogy túl sokat tudnál félre tenni. Én mint írtam itthon lakok. Fizetem a kocsimat, illetve lakásmegtakarítást. Mind ezek mellett itthonra is jócskán beszállok, hisz én vagyok keresőképes. Mégis félretudok tenni. Na már most, csak azért tartsak fent egy albit, hogy elmondhassam hogy önálló vagyok, nem köszi. Feleslegesen nem szórom a pénzt, ahhoz túl sokat és túl keményen dolgozom. Semmivel sem érzem kevesebbnek magam, annál aki külön lakik már. De ha szabad tudni, s nem vagyok túl indiszkrér, Te hány éves vagy? Külön élsz már?

2016. ápr. 3. 15:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Azért másabb, mert nem a szüleid, hanem hasonló korú fiatalok, a tiéd sokkal közelebbi életmóddal, élethelyzettel. Nem ugyanaz egy korban hozzád közelálló személlyel élni, mint egy olyannal, aki már túl van házasságon, gyereknevelésen, kvázi az élete építését már szinte letudta, míg te csak most kezded. Nem ugyanaz úgy elmenni bulizni például, hogy egy anyuka vár otthon, mintha egy haverod, akit igazából nem is izgat a dolog, hát még ha egy nőt akarnál hazavinni esetleg... Remélem így más világosabb.

24 vagyok és igen, külön élek.

2016. ápr. 3. 15:26
 13/19 A kérdező kommentje:

Ebből a szempontból igazad van. Teljesen más, de ha összeköltözésről lenne szó pl akkor már nem vinném oda, ahol a haverok vannak.

De ezen naphosszat tudnák szerintem vitázni! :)

Viszont Neked gratulálok, hogy 24 évesen sikerült külön költöznöd! :)

2016. ápr. 3. 17:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Akinek ahhoz kell a különélés, hogy egyéjszakás/komolytalan kapcsolatokat bonyolítson... hát, az szerintem egy szegénységi bizonyítvány :)
2016. ápr. 3. 17:28
 15/19 A kérdező kommentje:
Valahogy az egy éjszakás engem nem nagyon izgat. Engem nemigazán érdekel a mennyiség.
2016. ápr. 3. 17:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül egyéjszakásról van szó, hanem ha véletlenül úgy alakul a barátnőddel, hogy nálad alszik valamiért, akkor szerintem senki sem élvezi az éjszakai/reggeli magyarázást. (Ugye az ember szereti tudni, hogy éppen ki van a saját házában/lakásában.)
2016. ápr. 3. 18:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Tudod, kérdező, az önállósodás ott kezdődik, amikor leválsz a szüleidről. Amikor lakást tartasz fenn, beosztva a forintjaidat. Veszel mosógépet és saját magad mosod a szaros gatyáidat. Amikor te intézed a hivatalos ügyeidet, akár van időd erre, akár szabit kell kivenni. Amikor minden apró csip-csup ügyben neked saját magadnak kell döntést hozni. Amikor a hűtőpult előtt a fejedet vakarva neked magadnak kell eldönteni, hogy ma este disznósajtot, vagy Pick szalámit akarsz vacsorázni, és hogy vajon elég-e 15 deka, vagy vegyél inkább húszat? Amikor te viszed le a szemetet, szembesülve azzal, hogy mennyi fölösleges szart vásároltál össze. Olyan apróságok ezek, amik fel sem merülnek benned, amíg a szüleid védőszárnya alatt dekkolsz. De ezek tesznek önállóvá, akiért meg lehet veszni. Amíg ez nincs, addig csak egy nyámnyila pöts vagy, aki fél az élet viszontagságaitól.
2016. ápr. 4. 12:38
 18/19 A kérdező kommentje:

Igen. Te már csak tudod, hogy nekem milyen az életem! :)

Kis barátom, az hogy anyám mos, anyám intézi a dolgaim, az nem azért van mert én nem akarom. Ha nem csak hétvégente lennék otthon 24-40 órát hidd el elintézném magamnak.

A hűtő előtt nem állok, s azt sem kell néznem hogy 10 esetleg 20 dekát vehetek e meg, mert megtehetem. Nem rajta élősködöm, nem belőle élek, hanem egymást segítve. Az otthoni rezsi illetve kaja 80%-át én állom. Mivel mint írtam keresőképes én vagyok a családban. De lehet itt akármit írni, itt a döntő többség már kész felnőtt 20-24 évesen és csak úgy mondja a tutit, közben meg a mekiben osztja a szennyet.

2016. ápr. 4. 17:48
 19/19 anonim ***** válasza:
A te "kis barátod" a hatvanhoz közelít, ha jól tudom. és am meg igaza is van.
2016. ápr. 5. 10:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!