Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerkedős oldalakon az emberek miért nem olvasnak?
Figyelt kérdés
Kitöltöm az ideált, magasságot, lakcímet, mindent. De nem számít, ír mindenki. Valaki azt mondta, hogy hogy nincs ideje adatlapot olvasni.2016. ápr. 1. 19:30
1/12 anonim válasza:
Biztos fontos ember, ha nincs rá ideje! Randizz vele! :D
2/12 anonim válasza:
Aki el se olvassa az adatlapomat az inkabb ne is próbálkozzon.
Ha arra nincs ideje, hogy elolvassa akkor rám hogy lenne?
Én így állok hozzá. Ha valaki el se olvassa az már nagyon felejtős
3/12 anonim válasza:
Szerintem látják pontosan, csak annyira szép vagy, elveszed az eszüket és mégis próbálkoznak. :)
4/12 anonim válasza:
Mert az értelmesebbje hamar megunja, hogy semmibe veszik az üzeneteit és egy idö után csak azok maradnak, akik szőnyegbombáznak a dugás reményében.
5/12 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy Budapest, + 30, +185cm. És írnak a vidéki 175 cm-es 22 évesek. Miért ne venném semmibe, ha nem olyat keresek mint ő? Nekem legyen időm írogatni olyanoknak, mint ő de nekik nincs ideje adatlapot olvasni?
2016. ápr. 1. 21:33
6/12 anonim válasza:
Mondjuk eleve nem írnék olyan lánynak, aki magasság alapján szűri a férfiakat, hiába vagyok 191 cm.
7/12 anonim válasza:
Értelmes ember eleve nem ír olyannak aki ilyen szinten meghatározza az egész párkeresését.
De akkor nézzük. Én meg beírom, hogy 60- kiló, 25- év, 170-cm, +C kosár.
Rám írnál, ha pont beleesel a szórásba és kínálgatnád magad?
8/12 A kérdező kommentje:
Oké, akkor ne tedd. De pont az a baj, hogy ők írnak.
Nekem fontos a magasság.
2016. ápr. 1. 22:09
9/12 anonim válasza:
Milyen magas vagy kedves kérdező?
10/12 A kérdező kommentje:
# 7, én nem írok. De akkor írnék ha megfelelnék. Másképp nem. Én olvasok ideált és adatlapot.
160 körül vagyok, ha 150 lennék akkor is a 185felettiek jönnének be, nem ettől függ.
2016. ápr. 1. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!