Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt hogyan értékelnétek?
Figyelt kérdés
Szakítottam február elején a barátommal, mert rájöttem egy korábbi hazugságára. Tagadta az egészet, pedig sajnos volt rá bizonyíték is, majd engem kezdett támadni mindenfélével. Ezt követő hónapban írt kb 10 üzenetet, miszerint mennyire hiányzom neki, csak én járok a fejében stb. Elején megválaszoltam, hogy nem szeretném újrakezdeni, de nem értette meg, így aztán már válasz nélkül hagytam ezeket. A keresései egyre ritkultak, már eltelt 1 hét is, hogy nem írt( addig 3-4 naponta írt) mire most kedden újra. Válaszoltam, kialakult egy kisebb beszélgetés az üzenetekben, amire nem volt példa mióta szétmentünk, tehát mondhatni érezhetett rajtam valami enyhülést, hiszen eddig sokszor még csak vissza sem írtam. Eltelt azóta két nap, nem keres.Azt tudni kell, hogy abban teljesen biztos, hogy én magamtól nem fogom keresni, arra biztosan nem vár. Szerintetek komolyan gondolja ő ezt? Jövő héten lesz két hónapja, hogy utoljára találkoztunk...23/L és 31/F2016. márc. 31. 18:35
1/3 VirágésBence válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, ki tudja mit akar, lehet, hogy neki sincsenek konkrét céljai.
2/3 anonim válasza:
mit kell ezen értékelni? Kerülj vele minden kontaktot. Az aki becsap majd védekezésképpen téged támad, ahelyett h beismerje az egy gerinctelen ketszinű senkiházi.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem látom reálisan, hogy most én vagyok már teljesen bizalmatlan vele és mindenbe belekötök, vagy jól érzem, hogy ez nem az igazi a részéről?
2016. márc. 31. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!