Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üresség érzése, hogyan kuzdhetö le?
Valahogy vegigkiseri az eletem az uresseg erzese , semmi nem jön össze , vagy ha össze is jön, tul magas az ára.
Vehemensen udvarlo pasi , aki vegul mire megszokom, lekopik es kiderul h felesege van, akit titkolt . Par eve el is valtam, ferjem agressziv volt , szuletett egy szep gyerekem, akit egyedul kinlodva nevelek, nagyon nehez... Eddig a gondolatat is visszautasitottam egy tarskapcsolatnak , de ez a pasi akit vegul elfogadtam es becsapott , ( arab ) raebresztett h vegulis szeretnek egy tarskapcsolatot... De arra is h a kemia is fontos ...
Eleinte mikor valaki közelit ferfi , erzem h nem fog menni , stb utana mire rajövök h talan megis kene , mar vege is..
Munka helyeim nehezen tartom meg, mert megfelelesi kenyszerböl adodoan koncentracios zavaraim vannak , tiszta hulyenek nezek ki (skandinaviaban elek ) .
Nagyon nehez sose erzem h megnyugodhatok , boldog vagyok vagy egyaltalan valakire szamithatok ...
Nehezen ismerkedek.
Mi a teendö ? Kötél ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!