Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől lehet az, hogy olyan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az, hogy olyan az életem, mint egy szappanoperában?

Figyelt kérdés

Újranézem egy ideje egy kamaszkori kedvenc sorozatomat, és esküszöm, hogy amikor nézek egy részt, mindig ugyanaz történik az én életemben is. Van, hogy szó szerint, illetve olyan értelemben is, hogy pontosan ugyanúgy érzem magamat, mint a főszereplő lány. Ráadásul megismertem most egy srácot is, aki meg olyan, mint a főszereplő srác...

Most én őrültem meg, vagy mással is volt már ilyen?

2016. márc. 29. 23:12
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
100%

Sanszosabb, h tudatalatt próbálsz a főszereplővel azonosulni.

26/F

2016. márc. 29. 23:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt ajánlom fejezd be a nézését, mert az utolsó részben a főhős meghal vagy kiderül hogy a srác a testvére (kivéve Celeste)
2016. márc. 29. 23:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Eléd szép nő lehetsz ha brazil szappanopera osztályú bombázó vagy :D

Egyébként pedig lehet hogy a Mátrix valós és téged egy olyan szerveren futtat a rendszer ahol ilyen agystimulációk érnek. Sose lehet tudni.

2016. márc. 29. 23:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem hal meg, hanem szerelmesek lesznek a sráccal. :D
2016. márc. 29. 23:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt már ilyen, de akkor az egyik barátom visszarángatott a földre es azt mondta, hogy hagyjam abba a dolgok túldramatizálását és túlkomplikálását és higgadjak le... Amúgy meg ne nézz ilyeneket, ha hajlamos vagy átvenni a szereplők vonásait :D
2016. márc. 29. 23:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Én nem veszem át a vonásaikat.
2016. márc. 29. 23:27
 7/9 Noren1989 ***** válasza:
Akkor lehet, hogy te írod a forgatókönyveket titokban? Vagy megfigyelnek, és más írja?
2016. márc. 30. 09:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Vak voltál és amnéziás és kiderült, hogy a nővéred valójában az anyád? Aztán beverted a fejed az ajtófélfába, visszanyerted a látásodat és kiderült, hogy valójában Miguel házában vagy? Persze velem is előfordult már többször is.
2016. márc. 30. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Az enyém meg még egy szappanoperánál is komplikáltabb. Nem is nézek ilyeneket! Tinikoromban néztem, azóta tudom, hogy az élet enélkül is tud bonyolult lenni.
2016. márc. 30. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!