Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb csaj miért játssza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb csaj miért játssza a nagyképű, beképzelt, vagány figurát, amikor a legnagyobb kincs egy visszafogott nő a férfiak szemében?

Figyelt kérdés

Minden férfi legbelül egy szép, visszafogott, érzékien szerető és szerény nőről álmodozik. Ennek ellenére ezt veszem észre, hogy még azok is akik normális családból származnak, és akik alapvetően ilyenek lennének, még azok is erőltetetten felveszik a flegma, ribi, egókirálynő stílust. Minek?

Ez csak ront az esélyeiken akár helyes pasit, akár gazdag pasit, akár rossz fiút, akár ezeknek a lineáris és vagy exponenciális kombinációját keresik. Egyszóval minden pasinál rontja az esélyeiket, mert ez senkinek sem szimpatikus. Se a normális pasiknak, se a bunkóknak.

2016. márc. 29. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Na ezt jól mondtad hogy felveszik. Nem mindenki olyan amilyennek tűnik elsőre, bár sok dolog leszűrhető a viselkedéséből. Vannak olyanok akik aztán, külsőre, viselkedésre is a dívát jászák, legbelül meg nulla az önértékelésük. Hiába adott egy jó külső egy nőnél attól még nem feltétlenül van megelégedve magával, tehát lehet önbizalomhiánya neki, egyéb okokból. Pl.: Hogy mit ért el az életben. Egyébként erről egy konkrét személy jutott eszembe, őt írtam most le.

Tulajdonképpen még mindig szimpatikusabb nekem, mint a kétszínű bájvigyorgó típus, az csak a felszínen jobb, belül nem igazán.

2016. márc. 29. 19:54
 12/15 anonim ***** válasza:

6sal egyet értek

N24

2016. márc. 29. 20:07
 13/15 Sunshinedoll ***** válasza:
49%
Mert nem érdekel minket, mi tetszik a férfiaknak. Ha az önbizalmam nem tetszik valakinek, az az ő problémája, én nem fogok máshogy viselkedni, lefaragni az énképemből meg az elvárásaimból, csak hogy neki kényelmesebb legyen lol. Intézze el a gondjait egyedül.
2016. márc. 29. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy épp nem akarják, hogy megdugják őket.
2016. márc. 29. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy komoly kapcsolatra, ha majd megérnek, azt választják. De mivel szembesül egy átlag lány egészen tini kora óta? Hogy előbb fognak rácuppanni arra a csajra még a nem alfahím pasik is (kb. a "nyomibbak" követik azt, amit az alfahím mond, mert menőnek akarnak tűnni, az alfahímnek meg inkább a szex kell)... aki lehet, hogy annyira nem szép, de legalább cserébe jó r...cosan öltözik, és úgy néz ki, könnyen kapható a szexre. A csendes-kedves-szerény csaj, aki mondjuk átlagos, helyeske de nem kifejezetten gyönyörű, meg csak néz, hogy most én vagyok a hibás, amiért irántam nem érdeklődik senki, az osztály szajhája meg kb. válogathat a pasikból? És akkor vagy az elvei mellett kiáll, és szenved, vagy ugyanolyan r...cos lesz, mert szeretne figyelmet a fiúktól.

Sok pasas egészen 30as éveiig, vagy még tovább, kb. így van vele, hogy tombolnak benne a hormonok, és egy harmonikus kapcsolat kevésbé fontos neki, minthogy vki olyat találjon, akin látszik, hogy szeret(ne) dugni.

Meg sajnos tényleg hamarabb észreveszik a harsány, rikácsoló, útszélien öltözködő nőket. És gyakran tök normális srácok loholnak az ilyenek után... nekem meg 23 éves koromig nem volt kapcsolatom, de még csak normális érdeklődő sem (csak gyamús arab, alkesz csöves meg nagyapám korú negédes fazonok), pedig kedves, intelligens és visszafogott voltam, és szerénynek is tartom magam.

2016. márc. 30. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!