Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan lány/nő aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány/nő aki nem igényli, hogy facebook-on megosszuk minden "élményünket" és azt, hogy "mennyire szeretjük egymást"?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy nem feltétlenül szükséges az egész életem minden apró mozzanatát megosztani a világgal. És ha majd lesz egy barátnőm, azon kívül, hogy kiírja, hogy kapcsolatban meg max 1-2 képet feltölt rólunk, nem lenne jó, ha azt várná el, hogy minden nap vagy minden héten új képet töltsünk fel magunkról, hogy mindenki lássa, hogy milyen boldogok vagyunk és mennyi közös kalandban volt részünk és fúú de jó nekünk, mert ez képmutató és gusztustalan dolognak tartom és ehhez nem asszisztálnék.

Vannak ilyen értékrendű és gondolkodású nők? 25/F

2016. márc. 29. 17:56
1 2
 11/20 VirágésBence ***** válasza:
Nekünk egyetlen közös képünk sincs kint, egy van, egy 17 fő társaság két különböző pontján állunk és kb ennyi a facebookos "kapcsolatunk", teljesen felesleges mindenkinek tudnia, hogy mi együtt vagyunk, az meg a másik, hogy kifejezetten idegesít, amikor kommentekben nyáladzanak az emberek, van egy kedvenc kis párom, egy hónapja vannak együtt de 13 közös képük van, mindegyik alatt a legnyálasabb undormányok, rendben van, hogy szeretik egymást, de nekem ezt miért kell néznem?
2016. márc. 29. 19:21
 12/20 anonim ***** válasza:

Persze,hogy vannak ilyen nők.Az egyik barátnőm is ilyen,több,mint fél éve van barátja,de egy szál közös képet nem rakott fel vele. Aki naponta rak fel ilyeneket,meg bejelölgeti,hogy itt,meg ott vannak együtt,hú, milyen boldogok-na az tényleg képmutató,és marhára tud irritálni az ilyen. Ezzel csak másoknak akarják bizonygatni,hogy "boldogok",aztán lehet,hogy mégsem,pár hónap múlva már nincsenek is együtt... A magánéletnek nincs az interneten helye szerintem. Persze mindenki azt rak ki,amit akar,de akkor is...Én kb semmit nem rakok fel,vagy osztok meg.

N

2016. márc. 29. 19:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem mégcsak facebookom sincs 27N.
2016. márc. 29. 20:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva,én se vagyok ennek híve.Ha van barátom és készül rólunk egy tényleg jó kép,beállítom borítóképnek,ha nem bánja,de ennyi.A legutóbbinál már nem írtam ki,hogy kapcsolatban vagyok vele,de nem is bántam meg,mert 8 hónapon belül szétmentünk.
2016. márc. 29. 20:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Mi azt hiszem már a "ló túloldalán" vagyunk ilyen szempontból. Nincs megjelölve a kapcsolati státuszunk, és közös képünk sincs kint.

Én is főleg csak a messengert használom, és bár mindennap megnézem a hírfolyamot, saját posztot szökőévente teszek csak ki, pedig sokat "csavargunk", kirándulunk a barátommal.

Kicsit zavaró mikor valaki mindent posztol.

Kicsit mintha önigazolás lenne. "Látjátok, látjátok... Milyen boldogok vagyunk, milyen hipi-szupi dolgokat csinálunk együtt és juj de jól érezzük magunkat közben."

Ezzel kapcsolatban rövidke "film":

https://www.youtube.com/watch?v=QxVZYiJKl1Y

26N

2016. márc. 29. 20:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem is vagyok regisztrálva a facebookra.
2016. márc. 30. 09:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Az én ismerőseim nem is tudnak a kapcsolatomról, annyira nincs kint semmi rólunk. A nővéremnek most született kisbabája, de biztos vagyok benne hogy a facebook ismerősök 90%-ának fogalma sincsen róla hogy egyáltalán babát várt.

Szóval igen, vannak ilyen nők, de nekem is van olyan ismerősöm aki kb. minden másnap feltette a "boldog" kapcsolatáról a képeket, aztán villámcsapásként ért mindenkit hogy szakítottak, mert mégsem voltak olyan boldogok...

Ilyen világot élünk sajnos.

25/N

2016. márc. 30. 10:09
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekünk sincs kitéve, hogy együtt vagyunk. A közös képünk annyi, hogy olvasok az ágyán, ő pedig vigyorogva szelfizik közben. Ez igazából vicces volt, ezért tettem ki. De smárolós, meg egymást taperolós képek...fujj. Kösz, de kösz nem. Nem tartozik másokra, mit csinálunk, és hogy milyen a kapcsolatunk. Képeket szeretek csinálni, mert jó nézegetni, ha nincs velem. és hiányzik. Meg amúgy is inkább velem foglalkozzon, mint a facebook-kal.

Közben meg vagy egy ismerősöm, akinek minden hónapban új közös profilképe van párjával, amivel így nem is lenne gond, viszont minden képen a sárc jobban látszik, mint ő, ráadásul fura szögben is van az egész, mert smárolás közbeni szelfi. Egyik-másikon még a mandulájukat is meg lehet figyelni. Minden szerelmes poszthoz odakommentál, hogy jajj, milyen boldogok, és hogy ő meg a pasija, meg az ő pasija olyan kezdetű dolgokat. Egy ideje látom, hogy oltogatják emiatt. Kevesebb poszt is születik azóta. Pedig én olyan jókat nevettem rajtuk.

2016. márc. 30. 11:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Vagyunk egypáran. Vőlegényemnek még facebookja sincsen, és nem zavar. Én sem szoktam prüntyögni meg feltölteni, hogy itt voltunk, ott voltunk, selfie, szeretlek, Mazsolamackócskám... az ilyenektől a hideg ráz :D.
2016. márc. 30. 12:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy vannak. Alapból nem jönnék össze egy olyan személyiségű férfival, aki a facebookon éli az életét. Szerintem a baráti/családi képeknek a hagyományos fotóalbumban a helyük, továbbá nem tartozik senkire se a magánéletem/életünk. Szerencsére az én korosztálybeli ismerőseim ilyenek. 27N
2016. márc. 30. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!