Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan lány/nő aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány/nő aki nem igényli, hogy facebook-on megosszuk minden "élményünket" és azt, hogy "mennyire szeretjük egymást"?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy nem feltétlenül szükséges az egész életem minden apró mozzanatát megosztani a világgal. És ha majd lesz egy barátnőm, azon kívül, hogy kiírja, hogy kapcsolatban meg max 1-2 képet feltölt rólunk, nem lenne jó, ha azt várná el, hogy minden nap vagy minden héten új képet töltsünk fel magunkról, hogy mindenki lássa, hogy milyen boldogok vagyunk és mennyi közös kalandban volt részünk és fúú de jó nekünk, mert ez képmutató és gusztustalan dolognak tartom és ehhez nem asszisztálnék.

Vannak ilyen értékrendű és gondolkodású nők? 25/F

2016. márc. 29. 17:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha létezik ilyen akkor az egy kincs.
2016. márc. 29. 17:57
 2/20 anonim ***** válasza:
84%

Én sem értem a folyamatos posztolást, én például csak a messenger miatt használom a Facebookot, az idővonalam nagy része meg megjelölésekből áll, én kb. szökőévente, ha valamit feltöltök.

20/F

2016. márc. 29. 17:59
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Pont erre gondoltam az előző topicban amit a kérdésben kifejtessz. Remélem a többségüket nem érdekli. 29/f
2016. márc. 29. 18:01
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Fúú az nagyon idegesítő tud lenni, amikor kirakják mindenki szeme elé, hogy szeretlek, én jobban én annál is te az angyalom vagy tele szívecskékkel miegymással, legyen már ez a magánügyük.
2016. márc. 29. 18:01
 5/20 anonim ***** válasza:
94%

Persze, hogy van.

Nekem a ferjemmel sem kapcsolati statusz nincs kirakva (sosem volt), kepunk is talan 4-5 kozos van fenn, azon is masok jeloltek meg minket, ill. en kitettem szerintem egy vagy ket viccesebbet az elmult par ev alatt.

A barati tarsasagomra is ez a hozzaallas jellemzo, nem ismerek olyan part a haveri koromben, aki ilyenekkel spammelne tele a facebookot (igaz csak olyan ember van fenn nekem ismeroskent, akikkel tenyleg tartom is a kapcsolatot).

27/N

2016. márc. 29. 18:06
 6/20 anonim ***** válasza:
84%
egy ismerősöm ismertebb ember (nem nagyon, csak zenész berkekben és megfordult már több ismert magyar együttesben), ő alapjáraton nem magamutogato tipus és nem is szállt el sose magátol. a korábbi kapcsolatai sem magamutogato csajok voltak. most az van neki, a csaj szedte fel és nyakra főre posztolják a lamuros posztokat, persze a legtöbbet a csaj, de a pasi sem ellenkezik . furcsállom, hogy nem érzi visszatetszőnek, hogy most azt demonstrálják a nőjével, hogy ők egymás számára mennyire menők.. a csaj egyébként egy tipikus groupie liba.. nagyon nincsenek intellektuálisan egy szinten.. fura. szerintem ő azt hiszi, hogy ez a szerelem bizonyitéka a csaj részéről, az is biztos benne van, de én inkább azt látom, hogy menőzés, felhajtás, exibicionizmus mozgatja, hogy most megmutathatja, na, ő kell egy alfahimnek...
2016. márc. 29. 18:11
 7/20 anonim ***** válasza:
van, de ők nem a 20-as pasikra buknak
2016. márc. 29. 18:21
 8/20 anonim ***** válasza:
92%

Igen, mi is így csináljuk, kint van, hogy kapcsolatban és néha feltöltök egy képet is. A legutóbbit egy hónapja töltöttem fel a barátomról és a macskámról egy képet mert aranyosnak találtam, előtte szintén egy hónappal volt egy közös szelfink, mikor vártuk a mozi előtt a filmet... Kb ilyen gyakorisággal posztolunk Facebook-ra.

De amúgy nem feltétlen képmutatás az sem, ha valaki megosztja az élményeit, vannak, akiknek ez egyszerűen jól esik.

2016. márc. 29. 18:22
 9/20 anonim ***** válasza:
Van.Értelmes felnőtt emberek pl :)
2016. márc. 29. 18:43
 10/20 ~OnLány~ ***** válasza:

Én sem igénylem ezeket a dolgokat.

Mondjuk néha kint van profilképnek egy közös fotónk,de az sem mindig.

Nekem nagyon unalmas,amikor állandóan fényképezkednek és mindent feltesznek egyesek,minden élményt és pillanatot.

Szerintem felesleges,ki a fenét érdekel?!

Vannak közös képek..a számítógépemen,de nem a facebookon.

Van egy pár ismerősöm,aki minden pillanatukat felteszik,vagy ha el mentek kávézni,akkor gyorsan fel kell tenni,hogy mit ittak,aztán közben aláírnak egy-két véleményt,miközben egymás mellett ülnek..fura.

2016. márc. 29. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!