Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok csúnya pasiként ismerkedés terén?
Még soha nem ismerkedtem mert olyan szintű önbizalomhiányom volt.
Mások szerint is sajnos elég csúnya arcszerkezetem van illetve nagyon vékony vagyok hozzá jön még 161 162 cm
Most már hiányzik egy nő így el szeretnék kezdeni ismerkedni buliba utcán munkahelyen interneten stb.
Mire számíthatok? Sok kudarc lesz?
Ami viszont talán előny barátaim szerint nagyon jó ember vagyok okos kedves empatikus
Azért kár volt letörölni magad, már csak azért is, mert ő még vissza is írt. A többség valamilyen isteni hatodik érzék folytán válaszra se szokta méltatni a próbálkozókat az eféle oldalakon.
(Illetve, egyszer én is félreértettem a dolgot, mert írtam egy nőnek levelet, válaszra se méltatott, és még szerencse, hogy megnéztem az adatlapján a bemutatkozását, ahol leírta, hogy nincs VIP-je, így senkinek se tud visszaválaszolni :D)
Szóval próbálkozz még. Gondolj arra, hogy ez egy próbatétel, és ki kell állnod. Ez a Te utad, végig kell járnod, amihez türelem és kitartás kell. Levél írogatáshoz és kiváráshoz van türelmed, de kitartásod a folytatáshoz nincs. Összpontosítsd az erőd mentálisan, és a gyertya magától elalszik....szóval érted :D
Kudarcokra főleg.
Az első piszkosul fog fájni. A második is. A tizedik is. A huszadiknál kezdesz beletörődni, a századiknál már fel sem veszed, mert már megszoktad.
Amire figyelj, hogy fejleszd magad minden téren. Ez fontos. De ne azért, hogy legyen esélyed a lányoknál, hanem magad miatt, és sose add fel a próbálkozást, mert a sült galamb nem fog a szádba repülni.
Tapasztalatból tudom, hogy nagyon nehéz lesz. Én 13 éve próbálok barátnőt szerezni, több, mint 1000 lánynál próbálkoztam ez idő alatt, de még egy randi sem jött össze. Én is kis növésű vagyok és csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!