Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka annak hogy csinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak hogy csinos fiatal lányként ennyire magányos vagyok?

Figyelt kérdés

Sokan az hiszik hogy aki szép annak minden annyira egyszerű. Ez egyáltalán nem így van. Ha bárhova megyek akkor csak az ősbunkók másznak rám, igaz ők szinte mindenhol megtalálnak. Normális srácokkal alig akadok össze, amikor úgy alakul akkor sem igazán megy valami gördülékenyen a dolog. Szinte alig mernek megszólalni vagy a szemembe nézni. Aztán az a nagyon ritka eset amikor valamelyik elkéri a facemet akkor utána nem vesznek fel. Volt olyan srác akihez én mentem oda és azt hitte valami fogadás. Miután nem igazán tudtunk egymást megérteni bocsánatot kértem és elmentem. Nem esett valami jól. Bevallom elég félénk vagyok, vagy legalábbis elég nehezem veszem rá magam ilyesmire.

A barátnőimmel sincs nagyon szerencsém, amikor elkezdtem nővé érni akkor sokan eltávolodtak tőlem pedig szerintem nem adtam rá okot. Azóta is vannak ezzel gondjaim pedig most nem közös pasizásról van szó hanem egyszerű közös programokról és hasonlókról amikben nem szerepelnek férfiak. Van egy barátnőm aki szintén szép és ő sikeres a férfiaknál. Igaz ő sokukkal szexel de engem ez nem igazán vonz. 22 éves vagyok még egyetemre járok de szeretnék gyereket nem sokára mielőtt dolgozni kezdek. Egyrészt egyszerűbb is ilyen fiatal korban úgy és utána a munkakeresésbe és vállalásba sem kavar be. Anyukám is 19 volt amikor születtem szóval szerintem ez így helyes.

Eddig két pasim volt az egyikük 30 feletti volt de gyerekről például ő sem akart hallani sem.

Most pedig lassan ott tartok hogy fogalmam sincs mit kellene tennem. Társkeresőre is felmentem, de az nagyon durva volt szóval letöröltem magam elég rövid távon. A legtöbben fikázták a képeimet hogy mekkora csaló vagyok meg nevetséges vagyok és hasonlók. Aztán voltak akik nem ezen akadtak fent, hanem azon hogy nem reagáltam a pénisz fényképekre és többen megfenyegettek... Ebből rövid távon lett elegem.

Nem tudom, hol kellene ismerkedjek normális férfivel, aki még a régebbi típusú családi értékeket képviseli de néha azért tud fiatalos és bulizós is lenni.

2016. márc. 24. 20:10
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Annyira jó olvasni, hogy más is jár velem hasonló cipőben :) Mondjuk nekem soha nem jutott még eszembe az, hogy gyereket szerenték, de az már velem is megtörtént, hogy azt hitte a srác, fogadásról van szó... Végül már én éreztem azt, hogy fogadásból bánik velem úgy, ahogy... 20/L
2016. márc. 24. 21:30
 22/51 anonim ***** válasza:
61%

Én teljesen megértelek, azonban én az általad képviselt pólus teljes ellentéte vagyok:

Képzelj el kérlek egy alacsony, csenevész testalkatú férfit, akinek ráadásul turcsi orra van. Ha túlestél a hányingeren és a brutális, kirobbanó, nyihogásszerű röhögésrohamon, akkor szerintem hamar rájössz, hogy te még nagyon jó helyzetben vagy. A magányodat végtelenül meg tudom érteni, bár annak oka már kevésbé nyilvánvaló számomra.

Aki annyira fertelmesen undorító, szemétdombot meghazudtoló külsővel rendelkezik mint én, annál tökéletesen érhető a képlet. A rettenetes arc, - és fejszerkezetem annyira büdös a szemnek, hogy ha szag lenne be lehetne vetni biológiai fegyvernek.

Feltehetően megvannak a specifikus igényeid egy férfivel szemben, amint nagyon keresel és gondolom ezt nem szándékszol alább adni. De ez persze teljesen érthető, ha szép lennék mint te, gondolom én is válogatnék az emberek között. Nekem azonban csak a napi olvasandóban van lehetőségem válogatni, esetleg abban, hogy a folyosókat és a WC-ket milyen sorrendben tisztítom meg a mocsoktól, ami az ábrázatomhoz képest maga a vákuumszintű tisztaság.

Szóval sok sikert neked, remélem szép életed lesz, hiszen megérdemled, te gyönyörű lény!

30 oposszumredva F

2016. márc. 24. 21:40
 23/51 A kérdező kommentje:

Konkrét elképzelésem nincs az álomférfiról. Külsőre legyen magasabb nálam, legyen tiszta, öltözzön igényesen. Ezek nekem fontos dolgok, sokat elárul valakiről a megjelenése. Most nem az bodybuidlerekre gondolok mert az egy tiszteletreméltó életforma de nekem nem igazán tetszenek. A kisugárzás nagyon fontos, a tekintete, a hangja, a hanglejtése. És természetesen az ahogy beszél.

Ebben a barátzónában nem nagyon hiszek. Igazából ezek a srácok nem a barátaim csak szexet akarnak vagy valami hasonlót. Ami nem tetszik bennük az a komolytalanságuk és a stílusuk és az öltözetük. Az egyik srác túl izmos és állandóan azzal villog.

18/22

Ebben teljesen igazad van baszus de rám mindkettő jellemző. Az egyedüllét nem zavarna annyira de a magány nagyon nem jó. Nagyon szeretnék már családot.

19/22

Ezzel kicsit úgy vagyok hogy előbb ezt fejezzem be aztán meglátom mi lesz. De elsősorban gyereket szeretnék ahogy már mondtam.

22/22

Te jól vagy ?? Te jó ég. "oposszumredva" :S Figyelj ha ennyire rosszul érzed magad lehet segítségre lenne szükséged. Ilyen mélyreható írást már rég láttam kicsit ijesztő. Kedves dolgokat írsz de elég durva hatást keltesz remélem nekem is jobbra fordul a sorod!

2016. márc. 24. 21:57
 24/51 anonim ***** válasza:
91%
22es oh yeah végre :D
2016. márc. 24. 22:00
 25/51 anonim ***** válasza:
91%

Hiába hiszitek, hogy kamu, rengetegen járnak/járunk hasonló cipőben. Oké, én nem vagyok az a tipikus bomba csaj, mint a kérdező elvileg, nem vagyok divatos, de jó az alakom, meg azért megdugnának páran mindig... de kb. itt el is akad a dolog, a dugásnál. Én a korosztályomat kb. semmire nem tartom már, mert vannak a tipikus lúzerek, meg az erkölcstelen nullák, akik azt hiszik, attól férfiak, hogy van farkuk. Csak hogy két "ismerkedésemet" elétek tárjam az utóbbi 1-2 hónapból (mindkettő netes): volt egy srác, akivel sokáig beszélgettünk, panaszkodott, hogy nincs nője, erre kb. elhívtam randizni, pedig egy képet nem láttam róla, de azért mondtam, hogy nem zárkózom el a talitól. Azóta nem írt, pedig előtte abszolút szimpi voltam. :D Volt egy másik, aki egy miniatűr képből látta, hogy én vagyok a tökéletes nő számára, így hát ebben a szilárd meggyőződésében nem is gondolta, hogy további szavak szükségesek lennének ismerkedés terén, hanem egyből arra tért, hogy ő keményen szerette megdugni a volt barátnőjét hátulról, és nekem úgy jó lenne-e. WTF

Megint megfogadtam, hogy soha többé net, mert azért élőben is siralmas "udvarlóim" szoktak lenni, akik még egy fagyi árát is sajnálják tőlem, de ez a netes dolog... Nagyon gáz.

Én is akartam volna gyereket 25 éves korom fele, de így hogy a fenébe?? 40-es pasinak sem akarok lebabázni, akinek már van 3 az ex nejétől... de ha így halad ez a korosztály, lehet, hogy mégis ezt az opciót választom, mert szerintem egy normál nő azért akar gyereket szülni, és ezt nem fogja megvonni tőlem ez a nyomi korosztály, ami az enyém sajnos.

Lúzer itt mindenki. Hogy lehet, hogy a fater 22 évesen képes volt gyereket vállalni anyámmal úgy, hogy mindketten egyetemre jártak még, sőőőőőőőőőt, még feleségül is vette? Mellesleg lett karrierje is mindkettőnek, nem panelban kell földobnunk a pacskert, hogy így mondjam.

Lehet lepontozni, szerintem jogos a kérdező kiakadása, és ezen mai menő hozzáálláson szerintem minden valamire való ember kiakad. De nem baj, majd ha ezeknek a tipikus "egyszer élünk" emberek egyszer nyuggerek lesznek gyerek és nyugdíj nélkül (merthogy ki fogja kifizetni azt a nyugdíjat...?), akkor majd lehet bánni.

22L

2016. márc. 24. 22:01
 26/51 Költőnő? ***** válasza:
27%
Hát ha magányos vagy, akkor annak benned is oka van, hogy miért. Ha az ok megvan, érdemes lenne dolgozni rajta. Ez csak a hasznodra válhat. Később pedig sokat segít egy egészséges önkép kialakulásához, ami meg egy egészséges párkapcsolat alapja.
2016. márc. 24. 22:10
 27/51 anonim ***** válasza:
#26: Nekem olyan szimpatikusnak teccik' lenni, amikor ilyen BÖLCSőnőnek teccik' lenni. Kár, hogy rágós húsúnak teccik' lenni.
2016. márc. 24. 22:15
 28/51 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok... és egyre reménytelenebbnek tűnik, hogy találok valaha egy normális pasit :-/
2016. márc. 24. 22:40
 29/51 anonim ***** válasza:
8%

Sajnálom hölgyeim, az én szívem is foglalt már.

Esetleg egy-két numera, de semmi több! Semmi több...

2016. márc. 24. 22:43
 30/51 A kérdező kommentje:

25/27

Nekem apukám mondjuk idősebb anyukámnál 15 évvel de a mai napig együtt vannak. Bombázó én se vagyok mindenkinek más tetszik. :)

Én nagyon megértem amit írsz mivel ez már nekem is megfordult a fejemben, szüleimtől látva a példát próbálkoztam a 15 évvel idősebb pasival de nagyobb csalódás volt mint a korban hozzám közelebb álló. A 40es korosztály már nekem nagyon sok, sok igazság van abban amit leírsz.

26/27

Nem akarok nagyon egoistának tűnni de szerintem a külsőm az egyik probléma mert mindenki ez alapján ítél meg. Nem nagyon érdekel senkit hogy ki vagy én. :S A sok kanos majom pedig szinte mindig csak szexet akar. A többi lányt nem teljesen értem pedig a természetem tényleg nem rossz legalábbis ennyire biztosan nem. Kicsit csendesebb vagyok nem mindig tudok igazán feloldódni társaságban lehet ez is gond de szerintem emiatt még elhívnának. Tényleg jó lenne kideríteni az okát hogy miért viszonyulnak így hozzám. Akkor kezdtek megszakadni a kapcsolataim amikor elkezdtem serdülni. Addig volt nagyon jó barátnőm. Vele teljesen megromlott a kapcsolatom egyik napról a másikra elkezdett piszkálni aztán elég rosszban lettünk.

2016. márc. 24. 22:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!