Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, aggódnom kellene?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, aggódnom kellene? Vagy ez most mit jelent?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó fiúbarátom már évek óta, és már évek óta egyedül van, pedig lenne lehetősége összejönni valakivel, mert mindig van olyan lány, akinek bejön, de folyton nyavalyog, hogy neki senki nem tetszik, ő nem tudna beleszeretni senkibe, nem érez mellettük semmit, stb. Külsőre sem átlagos, kicsit hivalkodóbb stílusa van.

Mondtam neki valamelyik nap, hogy én folyton úgy járok, hogy ha tetszik valaki, arról kiderül, hogy biszex valójában, és erre azt mondta, hogy ő is gondolkodott már azon, hogy biszex lesz...

Nem nagyon akart erről többet mondani, de nem értem, ez most mi volt. Szerintetek csak viccelt, vagy tényleg kipróbálná egy pasival?

2016. márc. 24. 11:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy valaki "gondolkodik azon, hogy biszex lesz", ez nem döntés kérdése. Van, akiben megvan a hajlam rá, a kíváncsiság, van, akiben sokkal több van ennél és egyértelműen biszexuális. De olyan nincs, hogy gondol egyet, és biszex lesz. Szóval két lehetőség van, vagy megvan benne az érdeklődés, vagy pedig viccelt. A nők is szoktak sokszor azzal viccelni, hogy leszbikusok lesznek, mert nem találnak megfelelő pasit, szerintem ez is hasonló duma:)
2016. márc. 24. 11:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Kérdésedből arra következtetek, hogy lány vagy...

Akkor 1. Vagy beléd szerelmes

2. Eleve meleg

3. Még maga sem tudja, hogy melyik nemhez vonzódik

4. Poènnak szánta

2016. márc. 24. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!