Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyi kapcsolat nem jön létre az ilyen gondolatok miatt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok itt, hogy mennyi kapcsolat még csak létre sem jöhet az olyan gondolat miatt, mint pl : Ő túl jó nekem, vagy úgy sem tetszenék neki, vagy biztosan találna nálam sokkal jobbakat is.2016. márc. 23. 17:34
3/12 anonim válasza:
ez a leggyakoribb "úgy sem tetszenék neki"
4/12 anonim válasza:
nálam már 3 volt. mind kölcsönös vonzalom, 2nél utobb derült ki, 1 foglalt volt, csak elfelejtette közölni és a kényelmesebb megoldást választotta.
5/12 anonim válasza:
Nálam minden csajnál aki nekem tetszik így volt/van nem is megyek oda hozzá mert tudom hogy csak jobbat talál :/
6/12 A kérdező kommentje:
Ilyen válaszokra számítottam.
Pedig szerintem az esetek 90% ezek a gondolatok alaptalanok. Ha pedig mégis kudarc a kísérlet akkor is szinte biztos, hogy a kiszemelt nő/férfi nem alpári módon utasítana el valakit.
Persze kivétel mindig van.
2016. márc. 23. 18:13
7/12 anonim válasza:
Én most azt nem értem, hogy miért jobb ha normálisan utasítanak el, mint ha nem ? A végeredmény ugyanaz, a tálalás más, de ugyanolyan csalódást mind a kettő, semmivel se jobb érzés ha még mosolyog is hozzá.
8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem meg egyáltalán nem mindegy, neked mi a jobb, ha valaki kulturáltan közli veled, hogy bocsi, de nem, vagy pedig bunkó módon megalázva ?
2016. márc. 23. 19:43
9/12 anonim válasza:
"Pedig szerintem az esetek 90% ezek a gondolatok alaptalanok."
Szerintem nem alaptalanok.
Sok csúnya-átlagos srác a csinos csajokra gerjed. A csinos csajok is csúnya-átlagos srácokra gerjednek?
Hát nem.
Mindig jó pasikkal vannak.
Egy szóval nem alaptalanok, hogy "túl jó hozzám" "Úgy sem tetszem neki" mivel 95%-ban ez így is van.
Én sem vagyok jóképű, izmos, menő stílusos vagány nagy dumás. Nem is próbálkozom olyan lányoknál, akik tetszenek, mert tudom amit fentebb leírtam.
10/12 anonim válasza:
Hát 1 garantáltan, ez vagyok én. Évekkel ezelőtt udvarolt nekem egy fiú. Volt egyéb oka is, hogy nem jöttünk össze, de az is közrejátszott, hogy ő egy darabig elment (értettem, hogy tetszem neki), de utána már több nem lett belőle (nem hívott el randira). Tudtam, hogy nekem kéne rásegítenem, de arra gondoltam, hogy mi van, ha félreértem. Én egy kövér lány voltam, ő meg egy tök helyes fiú. Nem is jöttünk össze. A dolog poénja, hogy később lett barátnője, aki szintén duci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!