Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel, hogy nem kellek senkinek?
És aki azt mondja, hogy nem számít a külső, az vagy hazudik vagy nem akarja beismerni magának, hogy neki is számít.
És ezzel nincs is semmi gond.
Senkinek nem kéne egy lusta, igénytelen, elhízott, bunkó ember aki nem is kar változtatni a helyzetén.
Én azt tudom javasolni, hogy keress valami hobbit ami lefoglal, és ne hagyd, hogy felemésszen a magány, valakinek mond el, hogy mi nyomja a lelkedet, nem szabad elnyomni a problémákat.
És biztos vannak barátaid akikkel el tudsz menni ide-oda és akikkel tudsz beszélgetni.
Szia! Én sem kellek senkinek nem is nagyon dolgoztam fel, de szerintem nekem nem is való senki. De magányosnak sem érzem magam. Nem tudom neked mennyire volt már valakid vagy nem. De nekem egyátalán senkim, pedig rolam is ezeket mondtak,mint rolad...
Szerintem csak probald elfoglalni magad, aztan ha lesz valami lesz. Hajra:)
Sőt, biztos. :)
Vagy nem.
Tudom manapság minden nagyon nehéz lett, főleg a párkeresés. Viszont azt figyeltem meg, hogy mindig akkor történtek velem jó dolgok amikor nem kerestem azokat egyáltalán. :)
Természetesen ez csak az én tapasztalatom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!