Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha egy olyan fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy olyan fiú tetszik, akinek van barátnője?

Figyelt kérdés
Ma jött hozzánk egy új munkatárs,nagyon tetszik és jófej.Ilyet még soha nem éreztem mint nála.Első látásra szerelmes lettem.Tudom sokan nem hisznek benne,eddig énse.De most,hogy érzem tudom,hogy van ilyen.Olyan gondolataim voltak vele kapcsolatban mint az exemnél akivel 4évig voltunk együtt,nem..Viszont megtudtam,hogy van barátnője,és nem tudom mi tévő legyek.. segítsetek! :( Mielött írnátok.....: NEM! nem csak egy fellángolás... Nekem ő kell örökre.Vele akarom leélni az életem! :(
2016. márc. 22. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ennyire úgy érzed, hogy nem tudod magad túltenni a dolgon, akkor válts munkahelyet.
2016. márc. 22. 18:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha még csak ma ismerted meg, akkor azért még ne gondolkozz ennyire komolyan róla. Még kiderülhet róla valami idővel, ami nem fog tetszeni...

Az meg hogy vele olyan gondolataid vannak, amik előtte mással nem, hát az akár a korral is együtt járhat, bár nem tudom hány éves vagy.

2016. márc. 22. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy nap után ismeretség nélkül neked ő kell örökre? Hát ez vagy nagyon romantikus vagy nagyon ijesztő. Inkább ijesztő. Mellesleg illik tisztelni mások kapcsolatát.
2016. márc. 22. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Mégis miből gondolod, hogy otthagyná érted a barátnőjét? Vagy csak mert neked tetszik, azt gondolod már egyből jogot formálhatsz rá? Kicsit le kéne szállni a fellegekből és tükörbe se ártana nézni...
2016. márc. 22. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Te mit tanácsolnál egy lánynak aki ugyanezt érzi? Ha Tőled megkérdezné valaki hogy mit tegyen, olyan szerelmes mint még soha és tudja hogy őt akarja.

Ja, és mondjuk a te pasidról beszél. Mit mondanál neki?

2016. márc. 23. 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 ott a pont... gondolom a kérdező abba bele se gondol, fordított esetben hogy esne neki, ha az ő pasiját szeretné elhappolni valami kis jöttment liba, aki első nap "halálosan szerelmes lesz" egy vadidegen, de annál inkább foglalt pasiba:D
2016. márc. 23. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!