Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők titeket, hogy ismertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők titeket, hogy ismertek meg a férfiak, hogy szedtek fel?

Figyelt kérdés

Részletes beszámolot írjatok légyszíves!

Köszönöm

2016. márc. 22. 17:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nálunk én jelöltem be őt fb-n, tévedésből. Azt hittem, vele dumáltam a tanszéki bulin, de mivel a srác nevére nem emlékeztem (kicsit furán jön ki megkérdezni valakinek a nevét, mikor fél évig majdnem minden héten összefuttok), így olyanoknál keresgéltem, akik úgy gondoltam ismerik a srácot. Ekkor találtam rá mostani páromra, aki profilkép alapján akár a másik srác is lehetett volna. Mikor visszaigazolt, kiderült a félreértés, bocsánatot kértem és visszavonulót akartam fújni, de felvetette, hogy ha már így alakult, beszélgethetnénk. Szilveszter hajnalban áthívtam a házibuliba, ahol voltam. Ott kicsot egymásnak estünk, elcsattant pár csók, együtt aludtunk be a kanapén. Másnap megbeszéltük, hogy szívesen folytatnánk az ismerkedést, és kiderült, hogy elég jól passzolunk. Én tettem fel a kérdést egy hónapnyi randizás után, hogy most mi is a helyzet kettőnk közt. Ő teljesen magától értetődőnek vette, hogy szilveszter óta együtt vagyunk. Nem tiltakoztam. Örültem a szerencsémnek, hogy egymásra találtunk :)

Korábban volt, hogy közös ismerős által ismerkedtem meg valakivel, esetleg valami rendezvényen, bulin.

2016. márc. 22. 19:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Sehogy nem ismerik meg őket, ezért megy szét a házasságok 60%a, párkapcsolatok 80-95%a.
2016. márc. 22. 20:04
 13/17 anonim ***** válasza:
5%
Különben férfiként hadd legyen már pofám hozzászólni. :D Úgyszólván eléggé szürke, semmitmondó ismerkedések ezek, amiket tőletek olvasok. Nem tudom, nekem eddig bármikor, ha nőért kellett teperjek, a tüdőmet is kiköphettem volna a fél vesémet kombóban felajánlva. Gyanítom, hogy a ti hapsijaitok vagy népszerű, vagy elszerettétek valakitől (ugyebár nálatok nőknél jól bevált taktika, hogy foglalt pasasokra előszeretettel másztok rá), vagy marha jól néz ki. És akkor még nem is vettem számításba a tapintatosság határát súroló nyomulási stílusotokat. Szóval joggal merül fel jó néhány hétköznapias, teljesen átlagosnak mondható srácban, hogy nekik ugyan miért nem jött össze eddig soha egyetlen nő sem. Igazából meg is értem a helyzetüket, látván, hogy a nők igen nagy része a nívósabb adottságokkal rendelkező pasasoknak azonnal szétteszik a lábukat.
2016. márc. 22. 20:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Munkahelyen ismertük meg egymást. Az ő csapatába kerültem. Nem volt hivatalosan a főnököm, de kezdetben ő nézte át a munkám és az egész osztály hozzá járt ha segítség kellett.

Munka után néhányszor beültünk sörözni, volt, hogy más munkatárs is jött, de ált. ketten voltunk. Rám jellemző módon nem esett le, hogy akar valamit (munkában, hobbiban nagyon jó vagyok, de egy másnapos lajhár is előbb felfogja ha tetszik valakinek mint én). Pedig így visszagondolva, elég egyértelmű volt. Na mindegy mikor már egyértelmű volt elutasítottam, munkatárssal nem akartam kapcsolatot (nálam egyéjszakás meg a többi komolytalan hülyeség nem játszik). Akkor költöztem el otthonról csak dolgozni akartam aztán hazamenni vagy edzeni esetleg a hobbijaimmal foglalkozni.

Ezt ő akkor elfogadta, pár hétig csak munka volt, aztán a karácsonyi bulin (nem volt alkohol) valahogy mindíg egymás mellett kötöttünk ki. Akkor újra megkérdezett, udvarias volt és kedves. Megegyeztünk, hogy mivel próbaidőn voltam, azonnali hatállyal felmondok. Pár hétre rá már máshol dolgoztam. Mi pedig azóta is boldogok vagyunk. Jövőre esküvő.

És az itteni károgóval ellentétesen, nem a külseje fogott meg (170cm, pocakos, és korán kopaszodó típus). Az intellektusa, a humora. Leginkább viszont az, hogy nem olyan mint a pasik többsége (elkényeztett kisfiú, akinek minden jár) felelőségteljes és nincsenek komplexusai (nagyon ritka) Ugyanaz a végzettségünk jelenleg a poziciónk is, csak más munkaadónál. Egyikünk se csalt meg senkit, egyedülállóak voltunk évek óta.

2016. márc. 22. 21:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Én a párommal az apámon keresztül ismerkedtem meg. Az apám volt az edzője és az egyik tengerparti edzőtáborba én is elmentem a csapattal. Akkor kezdtünk el valójában komolyabban beszélgetni, és az edzőtábor alatt már komolyabbá vált a dolog és haza már párként jöttünk, apám tiltakozása ellenére is :)
2016. márc. 22. 21:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Jellemzően valamilyen közösségben ismertem meg a partnereimet. Visszagondolva komoly kapcsolatom eddig csak úgy alakult, ha előtte már hosszú ideje (min. fél éve) ismertük egymást és fokozatosan alakult ki egymás iránt a kölcsönös érdeklődés.

Soha nem beszéltük meg, hogy akkor most járunk... találkozgattunk, és onnantól, hogy megvolt az első csók, már úgy kezeltük automatikusan, hogy járunk.

2016. márc. 22. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:

egyszerűen csak arról van szó, hogy ezek olyan pasik voltak akik mertek kezdeményezni. hihetetlen, mi? :)

2016. márc. 23. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!